2777
2789

خواب یه پسرر خوشگلللللل و تپل مپل دیدم کپی خودم که حتی اسمشم پرسیدم با اینکه ۷-۸ ماهه بود بهم گفت 

میگفتم چراکراه هاش مسدود نشده اسمش صددرصد از زندگی قبلیش یادشه پرسیدم هر ۲ بار هم بهم گفت اسمشو حتی شغل زندگی قبلیشم گفت دریا نورد بودم منم از ترس خشکم زده بود 

ولی الان ۵ ماهه ام تو غربالگری اول گفتن دختره من حسم میگه پسره هرررکسی توخواب دیده گفتن پسر دیدیم

والله بخدا جنسیتش اصلاااا برامون اهمیت نداره فقط توپولی باشه سالم باشه 

فقط تو خرید سیسمونی موندم میگم نکنه تو غربالگری های بعدی بگن پسره چون چند نفر رو دیدم اونجوری شدن 

شما حامله بودین تو خواب جنسیت بچتون رو دیده بودین؟یا حس میکردین؟

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه سونو نگفته جنسیتشو؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

نه ندیدم چون دلت میخواد خوابشو ببینی طبیعیه لباس نوزاد ک پسرونه دخترونه نمی‌خواد سفید ساده بگیر

والله من حتی فکر هم نمیکنم 🥹😅

لباس نوزاد اره ولی لباس چند ماه دیگه هم ک چند دست میزارن تو سیسمونی که نمیشه همش اسپرت باشه اگ دختره چنتا پیرهن دوس دارم بخرم😍

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

[QUOTE=352217933]سیسمونی رو اسپرت بخر الان دخترونه پسرونه نداره دیگه[/QUOTE چرا بعضی چیزا فرق میکنه 

میخوام بیام از تهران بخرم دیگه نمیتونم ببرم پسش بدم

خب سونو تایین جنسیت رفتی ؟؟؟بعد از ۱۶ هفته؟

سونوی تعیین جنسیت نه بهم گفتن تو غربالگری میگن ۱۹ شهریور. دوباره وقت سونوگرافیم هست

با اجازه استارتر 

بچه ها میتونید جنسیت اینو بگید ممنون میشم 🙏🥰

بازم شرمنده از استارتر

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

خدا کوچولوتو حفظ کنه منم همش خواب دختر میبینم یعنی برعکس میشه 🤦🤦🤦

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤