سلام.پسر من کلاس اولیه.کلا از همون اول هم بچه پر جنب و جوش و شیطونی بود ولی خب دیگه من تحمل میکردم و میگفتم پسر بچه هست دیگه.حالا از وقتی مدرسه رفته تو این مدت کم هر روز یه داستان باهاش داشتم ....یه روز دست یکی از بچه های کلاس لای در گذاشته بود و طفلی انگشتش ورم کرده بود .یه روز در دسشویی از بچه هایی که اون تو بودن باز کرده بود و اون بچه که از دسشویی بوده بیرون اومده بود هولش داده بود خلاصه تلافی کرده بود دیگه خلاصه از این جور موارد ....از مشق نوشتن هم نگم که دق مرگم میکنه تا یه صفحه مینویسه سیصد تا خمیازه میکشه وسطش
معلم ورزشش هم میگفت زنگ ورزش خیلی بچه های دیگه هل میده و لگد میزنه .حالا من هر روز نگرانم یا اتفاقی واسه خودش نیفته یا بلایی سر بچه مردم نیاره.والا موندم چکار کنم اصلا پشیمان شدم مدرسه دولتی شلوغ گذاشتم کاش خصوصی کم جمعیت میذاشتم نظارت بیشتر میبود😥
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
صبح به صبح هم باهاش حرف بزن مثلا چیزی که دوست داره و میتونی براش تهیه کنی رو قول بده عوضش تو مدرسه خوب باشه
مشق نوشتن هم زیاد فشار نیار هر ۱۰ دقیقه بزار چند دقیقه استراحت کنه کم کم راه میوفته
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
کسی راه حلی سراغ داره؟حالا من چکارش کنم والا از بس تهدید کردم دیگه بی اثره
تهدید فایده نداره بدتر میشه