2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی دلم گرفته هر وقت گریه میکنم شوهرم آرومم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 42 پست

ببین مردها از گریه زنها حس خیلی بدی میگیرن یه جا خوندم حتی در حد تنفر مورد دیگه اینکه فکر می کنن زنها باید گریه کنن تا اروم بشن پس قانون طبیعته ما بخورم زحمت ندیم ارومشون کنیم و نکته دیگه اینکه پیش مرد نق و نوع نکن محکم باش شیک باش یه زن قوی باش اینجوری جذاب تر هستی براشون 

صبح میشه این شب، باز میشه این در 

این راه حل جواب نمیده دنبال راه حل دیگه باش هر چیزی و قتی داره شاید واقعا متوجه نشده گریه کردی یا دلیلی دیگه ای داره ما که از زندگی شما و رابططتون خبر نداریم شاید اظهار نظر اشتباهی کنیم ولی بحث تغذیه اگر مربو ط به سرد بودن خیلی مهمه و جواب می ده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه دست خودم نیست خیلی زود رنجم . حالا اینطوریم اگه کمتر گریه کنم درست میشه فک نکنم همش منو اینجوری دیده دیگه...

یادش بخیر خونه بابام هیچوقت تنها نبودم.

مهم اینه که یک مادر خوب بشم . 
نمیشه دست خودم نیست خیلی زود رنجم . حالا اینطوریم اگه کمتر گریه کنم درست میشه فک نکنم همش منو اینجور ...

حالا دیگه کم کم یاد میگیری که نباید گریه و قهر کنی چون ناز کشی وجود نداره. پوستت کلفت میشه ولی بالاخره سالی یکی دوبار احساسات آدم جوش میاره هیچ وقت یه زن به این مدلی سردی همسر عادت نخواهد کرد چون زن نیاز داره کسی نازشو بخره

الهی آن ده که آن به. خدایا خودت کمکم کن.

مردا از گریه ی زن بدشون میاد.حس میکنن خیلی ضعیفن که زنشون رو نمیتونن خوشحال نگه دارن...همسر من خیلی مهربون اما اینطور وقتا میره تو خودش و سمتم نمیاد... ولی من اگه واقعا به توجهش نیاز داشته باشم هیچوقت تو دلم نگه نمیدارم رک بهش میگم بیا الان منو بغل کن یا بیا بهم دلداری بده تا حالم خوب بشه...همیشه نباید توقع داشته باشی حرف دلتو بفهمن،خودت بهشون بفهمون

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟

[QUOTE=46593712]الان اگه تو تاپیک من بود میگفتن کرم از خود عروس متوقع هم هست.و تاپیک شما سرکاریه. خواهر من.عزیز من. ...[/QUOTE

به نظرم ادم خودش عقل داره میتونه جواب درست و از غلط تشخیص بده 

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

مردا هیچ وقت دوست ندارن باعث گریه خانومشون بشن و وقتی میبینن خانومشون گریه میکنه حس ناتوانی بهشون دست میده از این جهت ک نتونستن شوهر خوبی باشن واسه همون خودشونم ناراحت میشن و وقتی مرد ناراحت میشه نیاز به خلوت داره تا آرامشش رو بدست بیاره برعکس ما خانوما که وقتی ناراحتیم دوست داریم بیاد دلداریمون بده... 

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
مردا از گریه ی زن بدشون میاد.حس میکنن خیلی ضعیفن که زنشون رو نمیتونن خوشحال نگه دارن...همسر من خیلی ...

دقیقا

منم با گریه می رم پیشش به زور می رم تو بغلش خخ

[QUOTE=46593712]الان اگه تو تاپیک من بود میگفتن کرم از خود عروس متوقع هم هست.و تاپیک شما سرکاریه. خو ...

نظر شما به نظر من چه ربطی،داره.?من برای استارتر نظر گذاشتم.

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر شما به نظر من چه ربطی،داره.?من برای استارتر نظر گذاشتم.

منم برای شما نظر میزارم

آخه نوشتید اینجا پُرِت میکنن و زندگیت بدتر میشه

منم در جواب این جملتون گفتم گلم 

خود آدم میتونه تشخیص بده کدوم نظر منطقیه کدوم بی منطق