بچه ها من احساس تنهایی میکنم شوهرم هر وقت گریه میکنم ارومم نمی کنه دیگه نمیدونم چیکار کنم. باید ب کی پناه ببرم . بچه هم نداریم. بعضی وقتا از این که ازدواج کردم با همچین مرد سردی پشیمون میشم
ببین مردها از گریه زنها حس خیلی بدی میگیرن یه جا خوندم حتی در حد تنفر مورد دیگه اینکه فکر می کنن زنها باید گریه کنن تا اروم بشن پس قانون طبیعته ما بخورم زحمت ندیم ارومشون کنیم و نکته دیگه اینکه پیش مرد نق و نوع نکن محکم باش شیک باش یه زن قوی باش اینجوری جذاب تر هستی براشون
این راه حل جواب نمیده دنبال راه حل دیگه باش هر چیزی و قتی داره شاید واقعا متوجه نشده گریه کردی یا دلیلی دیگه ای داره ما که از زندگی شما و رابططتون خبر نداریم شاید اظهار نظر اشتباهی کنیم ولی بحث تغذیه اگر مربو ط به سرد بودن خیلی مهمه و جواب می ده
حالا دیگه کم کم یاد میگیری که نباید گریه و قهر کنی چون ناز کشی وجود نداره. پوستت کلفت میشه ولی بالاخره سالی یکی دوبار احساسات آدم جوش میاره هیچ وقت یه زن به این مدلی سردی همسر عادت نخواهد کرد چون زن نیاز داره کسی نازشو بخره
مردا از گریه ی زن بدشون میاد.حس میکنن خیلی ضعیفن که زنشون رو نمیتونن خوشحال نگه دارن...همسر من خیلی مهربون اما اینطور وقتا میره تو خودش و سمتم نمیاد... ولی من اگه واقعا به توجهش نیاز داشته باشم هیچوقت تو دلم نگه نمیدارم رک بهش میگم بیا الان منو بغل کن یا بیا بهم دلداری بده تا حالم خوب بشه...همیشه نباید توقع داشته باشی حرف دلتو بفهمن،خودت بهشون بفهمون
اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوونمرگم صلوات بفرستید. با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانوادهش نمیتونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو میچینم که خودم و بچههام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
مردا هیچ وقت دوست ندارن باعث گریه خانومشون بشن و وقتی میبینن خانومشون گریه میکنه حس ناتوانی بهشون دست میده از این جهت ک نتونستن شوهر خوبی باشن واسه همون خودشونم ناراحت میشن و وقتی مرد ناراحت میشه نیاز به خلوت داره تا آرامشش رو بدست بیاره برعکس ما خانوما که وقتی ناراحتیم دوست داریم بیاد دلداریمون بده...
علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔