2777
2789

انگار آدم هرچی عوضی تر باشه پیش خدا عزیز تره 

تاحالا هیچوقت ندیدم خدا جواب کسایی که دلمو شکوندن رو بده تازه اونا بیشتر به آرزوهاشون میرسن 

یعنی جدا دارم به این باور می رسم خدا با من مشکل داره!

ظالم همیشه سالم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برینی براشون میمیرن برات

بمیری براشون میرینن برات

ازن صفت مردمه ماست

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

اصلا اینجور نیست سنتی داره خدا به نام سنت استدراج کم کم حسابشون را می‌ذاره کف. دستشون

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ما که دیدیم هر کی بدی کرد بعدترش سرش اومد گردن خدا ننداز

راست میگه دور برای منم هرکی ظلم کرد هیچی نشد بهش تازه روز به روز خوشحال تر بود و پیشرفت کرد 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
راست میگه دور برای منم هرکی ظلم کرد هیچی نشد بهش تازه روز به روز خوشحال تر بود و پیشرفت کرد

پس هنوز وقتش نرسیده کسی که بدی کنه بی جواب نمی مونه من خودم بار ها دیدم بدترش زمین می خوره فقط باید صبر کنی مشکل ما اینه صبر نداریم 

حالا فقط کافیه ما یه حرف کوچیک بزنیم که طرف یکم دلخور شه درجا جواب پس میدیم😂🤦‍♀️عدالت خدا !💔

امیدوارم این طور که میگی باشه...ولی من تاحالا چیزی ندیدم

بله عزیزم قطعا همینطوره بد به دلت راه نده من خودم دیدم عاقبت یه سری که خیلی ناراحتم کردند و اذیتم کردند یه سری زود نتیجه کارشون را می بینند یه سری دیر ولی مطمئن باش هرکسی تا نتیجه کارش را نبینه جون نامیده این را مطمئنم

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

منم به این نتیجه رسیدم آدم ظلم و آشغال هرچی بخواد داره و هیچ وقت خدا دماغ سوزش نمیکنه مورد دارم من ا ...

دقیقاااااااا و کاشکی دلیلشو میفهمیدم 

و واقعا حتی دیگه به این موضوعم که *خدا هرچی صلاحت باشه رو بهت میده اگه نباشه نمیده * هیچ اعتقادی ندارممم هیچی 

خیلیارو دیدم با دعا کردن خیلی راحت حتی به کسی که دوسشون دارن هم رسیدن 

کاشکی ماهم جزو اون دسته از آدما بودیم