2777
2789

خوب انگار ک اقتصادشون بهتر از ماست و پولوشون با ارزش برام سوال شده پس چرا قاچاقی میان اینجا😑

احساس میکنم طالبان میفرستشون برای نابودی ما

کاش برگردن کشور خودشون 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول کشورت ارزشش بالا باشه ولی کار و امنیت و آرامش نداشته باشه معلومه که از اون کشور میرن

اینکه افغانیا به ایران یا کشورای دیگه میرن علتش همینه 

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 

تا وقتی جونای ما ک.  و.  نکار نداشته باشن همینه

ساخت پیاز وبنایی تمیز  والا خونه مارو کار گر افغانی ساخته تمیز وبی عیب

کشاورزی می کنن از صدات مهندس کشاورزیمون بهتر با چشم خودم میبینم

بعد پسر جوون ما ساعت ده میاد مغازه سوپری دارم. تازه شلوارشم قشنگ نکشیده بالا میگه سیگار داری تازه ۱۱ صبح از خواب پامیشه

بعد جونای ما میخوان برن اروپا وامریکا خر حمالی کنن

تا وقتی جونای ما ک. و. نکار نداشته باشن همینهساخت پیاز وبنایی تمیز والا خونه مارو کار گر افغانی س ...

اتفاقا جوونای ماهم زرنگن فقط کارفرماها توقع دارن ایناام باحقوق ناچیز افغانی کارکنن که اینا راضی نمیشن

♥️♥️

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: در سطح بین‌المللی، هیچ کشوری حاضر نشده حکومت خودخوانده طالبان را به رسمیت بشناسد. سازمان ملل همچنان گروه طالبان را تروریستی و حکومتش را غیرقانونی می‌داند و شورای امنیت این سازمان در چند گزارش اعلام کرده افغانستانِ تحت سلطه طالبان به کانون تروریسم تبدیل شده است

چند سال پیش قبل از به حکومت رسیدن طالبان خیلی انتحاریو انفجار میشد دانگشاه رو منفجر میکردن مدارس دخترونه ور منفجر میکردن هفته ای نبود که جایی منفجر نشه ولی مردم با همون حال زندگی میکردن و درس میخوندن و امید داشتن ولی با اومدن طالبان مسئله فرق میکنه کار نیست دخترا رو نمیذارن درس بخونن نمیذارن کار کنن حتی اونقدر از حکومتداری نمیدونن که کارخانه ها رو دوباره راه بندازن غم نان زن و بچه دارن وگرنه وسط انفجارها زندگی میکردن

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵

اون روز یکی از همسایه هامون افغانی بود پلیش گرفته بودش ۲۰ تومن داد آزادش کزدن 😐 دیگ نفرستادن افغانستان

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد