2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاوره و روانشناسی واحداشون تفاوت انچنانی ندارن

بستگی داره خودت کدوم شهر باشی؟ 

اگر تهرانی مشاوره بهشتی

تو مقطع کارشناسی خیلی مهم نیست کجا بخونی

مهم اینه کارشناسی چه جوری بخونی که ارشد کجا قبول بشی

مخصوصا رشته های روانشناسی و مشاوره 

معلومه.مشاوره شهید بهشتی خیلی بالاتره

اخه امروز رفتم مشاوره گفت روانشناسی حیطه کارش گسترده تره گفت خودمم روانشناسی خوندم و هم استاد دانشگاهم هم کارگاه مشاوره دارم هم مشاور تحصیلی ام ولی مشاوره محدود تره 

بین دوراهی سختی موندم🥲

💚💚
دانشگاه خوارزمی کرج روانشناسی داره؟! اگه داره خوابگاهم به تهرانیا میدن؟

به نظرم مشاوره شهید بهشتی بالاتره و واسه ادامه تحصیل هم واست امتیاز محسوب میشه.میتونی کارشناسیتو مشاوره بخونی و ارشد روانشناسی.از شهید بهشتی راحتتر میتونی به خواسته هات برسی

مشاوره و روانشناسی واحداشون تفاوت انچنانی ندارنبستگی داره خودت کدوم شهر باشی؟ اگر تهرانی مشاوره بهشت ...

مشاورم گفت من کنکور ارشد روانشناسی دادم رتبم 100 شد همه جارو تونستم قبول بشم ولی کنکور مشاوره دادم با 47 قبول نشدم 

خودمم خیلی به مشاوره علاقه دارم ولی حس میکنم روانشناسی موفق تره نمیدونم واقعا 🥲

💚💚
اخه امروز رفتم مشاوره گفت روانشناسی حیطه کارش گسترده تره گفت خودمم روانشناسی خوندم و هم استاد دانشگا ...

ارشدتو روانشناسی بخون.شهید بهشتی سطح علمی رشته مشاوره و روانشناسیش تو کشور اولیه

بعد یه سوال دیگه ببخشید. من خونمون حومه استان تهرانه و با دانشگاه های تهران به شدت فاصله داره بدون ترافیک 3 ساعت بابام رفت اونجا رسید. خواستم بدونم به من خوابگاه میدن اگه قبول بشم ؟ 

💚💚