2777
2789

واضح داره حرف میزنه خب 

آی مسیج فقط آیفون به آیفون می‌تونه مسیج بده گفته آدرس بده بیارم برات وی پی انش وصل نمیشه فیل تر شکن کار نمیکنه

کاربری قدیمی هستم کاربری قبلیم ترکید تازه عضو شدم🤲🏻❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور از آیمسیج و تکست مسیج چیه و پیامش کجا برام میاد تو پیامک ؟آیفون ندارم

تکست یعنی همون پیام 

آب مسیج یه برنامس مثل واتساپ اما فقط برای آیفون به آیفونه مثلا اونجا میتونی پیام بدی عکس بفرستی همین 

منظور از آیمسیج و تکست مسیج چیه و پیامش کجا برام میاد تو پیامک ؟آیفون ندارم

برا ایفونه 

یه جور مثلا برنامه ارتباطیه مسیج میدی  

ولی وقتی ایفون نداری که نمیدونم برات میاد یا نه 

در هر صورت جوابت  اوکیه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
واضح داره حرف میزنه خب آی مسیج فقط آیفون به آیفون می‌تونه مسیج بده گفته آدرس بده بیارم برات وی پی ان ...

اونو میفهمم یعنی تکست مسیج داده چون من آیفون ندارم 

میگم کجا میاد توی پیامک یا یه اپلیکیشن خاص؟

اونو میفهمم یعنی تکست مسیج داده چون من آیفون ندارم میگم کجا میاد توی پیامک یا یه اپلیکیشن خاص؟

نه دیگ واسه شما نمیاد چون آیفون نداری بهش بگو گوشیم اندرویده 

تکستم همون پیامه 

اونو میفهمم یعنی تکست مسیج داده چون من آیفون ندارم میگم کجا میاد توی پیامک یا یه اپلیکیشن خاص؟

نه

وقتی ایفون نداری نمیشه که ! 

جوابت از این جهت اوکیه چون ندارم نیومده چون گوشیم ایفون نیست 

اون نمیدونه گوشیت چیه ؟ 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
نه

بعدم فیس اومده 

وقتی نمیدونی طرف  گوشیش چیه رو چه حسابی از اونجا مسیج داده یعنی من ایفون دارم فیس کلاس اومده ؟(ایفون برا یه عده اپشن و کلاس محسوب میشه 😂) 

از اول همین جا که مسیج داد باید میداد 

والا ما ایفون داریم اما از این ها استفاده نمیکنیم به مردمم از جاهای روتین و نرمال پیغام میدیم 

این برات افه کلاسم اومده احتمالا 😂

بعدم فیس اومده وقتی نمیدونی طرف گوشیش چیه رو چه حسابی از اونجا مسیج داده یعنی من ایفون دارم فیس کلا ...

من از اون منظر نگاه بهش نکردم 

و واقعا ۶۰ ۷۰ تومن توی این دوره زمونه چیزی نیست که بخوای آپشن حسابش کنی