2777
2789

دخترا کیا این رشته رو خوندن؟ 

از تجربتون بهم بگید

دروسش سختع یانه؟ بازار کارش فقط ازمون استخدامیه؟

چه دروسی داره؟

لطفا برام بگید تجربتوتو بهش نیاز دارم برای انتخاب رشته🥺😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر من علامه طباطبایی خوند و اونموقع بهترینای ادبیات اونجا درس میدادن. خودش که معلم آزاد شد و دوستاشم اکثرا کار غیر مرتبط دارن.

یادمه عربی زیاد داشت و درساش سخت بود

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بنظرم علاقه داشته باشی و ادامه بدی

میتونی تو کار تالیف و ویراست کتابای کنکور باشی 

یا مدرس بشی

ادامه هم بدی استاد دانشگاه 

اگه دوره های نویسندگی و ... هم بری و مدرک بگیری ، در کنارش اسمی از مدرک ادبیاتت هم باشه ، آموزشگاه های مرتبط جذب خوبی دارن 

در کل علاااقه مهمه

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

بنظرم علاقه داشته باشی و ادامه بدیمیتونی تو کار تالیف و ویراست کتابای کنکور باشی یا مدرس بشیادامه هم ...

من رشته دبیرستانم انسانی بوده علاقه دارم اما نمیدونم دروس دانشگاهش سخته یانه 🥲

یه کانالی داخل تلگرامه به اسم ارتیاد

ادبیات رو سرچ کن چن نفر دانشجوی ادبیات از تجربیاتشون چه در مورد رشته چه دانشگاه گفتن

کلا برا همه رشته‌ها هست الان تو این بازه‌ی زمانی خیلی بدردت میخوره برا انتخاب رشته

من خودمم دانشجوی ادبیات بودم ولی خیلی کوتاه مدت زیاد نمیتونم کمکی کنم

فقط خواهش میکنم کتاباشو دانلود کن ببین قراره با چی سر و کار داشته باشی و بتونی بهتر تصمیم بگیری

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)
ترسیدم ازجمله اخر😂💔😭خیلی کتاباش سخته یعنی؟

نه نه ببین من خودم کلا ادبیات زدم پارسال چه فرهنگیان چه سراسری فقط فرهنگیان تهشم چنتا هنر با سوابق زدم

البته من از اولشم مردد بودم یه وختایی سر مفهوم شعرا یا آرایه‌ها واقعا گیج میشدم از این بابت استرس داشتم

ولی چون شعر میگفتم و از روش آواز میخوندم و انشاهامو میگفتن خوبه و عاشق معلم ادبیاتم شدم گفتم لابد انسان ادیبی میباشم😂 پیش به سوی ادبیات

چارت درسی‌شم خونده بودم و اتفاقا خیلی استقبال کردم

ولی وقتی رفتم دانشگاه گفتم چی میتونست منصرفم کنه؟ چی باعث میشد بدونم من بدرد این رشته نمیخورم؟ 

گفتم شاید اگه کتابارو میدیدم اگه میدونستم این یه رشته‌ی علوم پایه‌س و به طبع بشدددت عمیق و ریشه‌ای‌یه شاید نمیومدم

با این حال طبق تجربه‌هایی که خوندم ترم یک و دو شاید خشک و سخت باشه و هرچه پیشتر میره به بخش جذابشم میرسه

من حتی یک ماهم نموندم پس نمیتونم قضاوت درستی داشته باشم

ولی کلا این مطلب مهمه که بدونی علوم پایه یعنی ریشه یعنی عمق

من علاقه ندارم معمولا چیزی رو اینقدر عمیق بررسی کنم یه چشمه‌ای ازش بدونم سیراب میشم

دیگه خودت ببین واقعا چطوری دوس داری

برخلاف من و چنتا از بچه‌های سرگردون دیگه، بعضی بچه‌ها واقعا مشتاق بودن و با وجود سختی‌هاش همچنان میگفتن دوسش دارن

ببخشید پیامم طولانی شد عزیزم😂💚❤

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)

دوستان من موقع انتخاب رشته حواسم نبود چهار رشته(فارسی_ریاضیات_عربی و آمار) دانشگاه گنبد کاووس(روزانه)و زدم شهر بومیم هم مشهده رتبه کنکورم هم ۲۹۵۰۰ انسانی هست ممکنه اون منطقه قبول بشم؟؟؟اولویت ۲۱تا۲۵و زدم خیلی نگرانم