2777
2789

موقع دیدن نتایج کسی به من نگفت چرا انقدر بد یا چرا انقدر داغون ولی من شکستم.منی که با عشق وارد رشتم شدم نه به زور خانواده.منی که از سال دهم رفتم ازمون ثبت نام کردم منی که تمام تلاشمو میکردم کم نیارم و صبر کنم.منی که اول صبح میرفتم کتابخونه و ساعت ۹ برمیگشتم و منی که حتی قبل کنمور آبله گرفتم و منی که از عید و عروسیا و تولدا گذشتم.اما کم گذاشتم و بد پیش رفتم.توروخدا اگه وقت میذارید یکم سختی بدین و درست وقت بذارید.حرف من تا همین چندماه پیش این بود که مگه ما کنکوریا ماشینیم.ولی جدا باید انرژی یه ماشینو داشته باشید تا موفق شید.تا مثل من نمونید تو دوراهی.حالا با رتبم بجز سه چهارتا رشته هیچ انتخابی ندارم.مشاورای انتخاب رشته بهم اهمیتی نمیدن چون رتبه برتر نیستم.پای حرفم با شماست بچه ها.شاید شما کلی جون بکنید ولی تهش همه رتبه رو میبینند.جوری تلاش کنید که شما رشتتون رو انتخاب کنید نه رتبتون رشته شمارو:)))

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط نمیدونم وقتی بی انگیزه میشم چجوری بخونم🥲💔

به این فکر کن که موقع انتخاب رشته ات انقد دستت بازه که هرچیزی دلت میخواد میخونی

فکر کن تو رشته مورد علاقت و شهر و دانشگاه موردعلاقت داری درس میخونی

تصور کن به غیر از خانوادت خودت چقد حس خوبی میگیری و چقد سربلند همه جااا رتبه اتو میگی و تصور کن با شغل مورد علاقت داری کار میکنی

تو این دنیا هیچ چیزی ساده و یه شبه به دست نمیاد

اگه خسته شدی یه روز کامل استراحت کن ولی یه روز استراحت بعدیو نذار همون هفته.بذار یه تایم دیگه که واقعا نیاز داری

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

چطوری درست بخونیم؟

اول باید سبک و روش خوندن شخصی خودت برا هر درسو پیدا کنی

حالا در طول روز هر مقدار که درس میخونی دوتا درس هست که باید بیشتر از بقیه بخونی.اول درسی که ضریب بیشتری داره و دوم درسی که توش ضعیفی.حالا برای شروع از پارتای یک ساعته و استراحت های ۲۰ دقیقه استارت بزن و کم کم و طی یک هفته پارتا رو بکن ۱/۵ ساعت و استراحت با توجه به فیزیک بدنی خودت ۱۵_۲۰ دقیقه.تایم ناهار و شام و صبحانه حذف نشه.شب ساعت ۱۱ دیگه حتما بخواب و صبح حداکثر تهش ۷/۵ بیدار شو که تا ۸ شروع کنی.قرار نیست که تفریح رو حذف کنی مثلا من عروسی یکیو نرفتم که الان واقعا تو دلم مونده اما خب قرارم نیست این هفته بری شهربازی هفته بعد تولد و هفته بعد عروسی.سعی کن تفریح معقول داشته باشی.فضای مجازی استفاده درستتتتتت و به شدت کنترل شده چون یکی از عوامل بدبختی خودم همین بود

موفق باشی

تو چقدر منی(:

:)))امیدوارم بتونی تو این دوراهیا بهترین تصمیمو بگیری❤️