2777
2789
عنوان

شوهرم طلاق میخواد

763 بازدید | 31 پست

شوهرم دیروز درخواست رابطه تو پریودی کرد 

ولی من گفتم نه و نمیدونم چرا ناراحت شد 

خب درد دارم دلم نمیخواد ضرر هم داره 

امروز هم بخاطر بحث بچگانه دعوامون شد 

منو با بچه هام پرت کرد بیرون 

خونه داداشمم زن داداشم کلی مراقبتم کرده کیسه آب گرم 

کاچی و قرص و چایی نبات و.....

نمیدونم به داداشم بگم یا بزارم چند روز برم خونه یکی تا بیاد نازمو بکشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما چرا گذاشتی بیرونت کنه؟ اونجا خونه جفتتونه نه خونه اون . اگرم میگفت شما نباید میومدی باید میگفتی اینجا خونه ماس نه خونه تو . شوهر شما انگار هنوز مفهوم خونواده رو درک نکرده که شمارو از خونه بیروت میندازه و یجورایی خودشو صاحب همه چی میدونه

من ومپایر اعظم نیستم😄

عووووق 🤮

آخه تو پریودی؟

نخیر عزیزم اگه ناز کشیدن بلد بود همچین کاری نمیکرد

بعدشم باید همونجا زنگ میزدی به مأمور میومد صورت جلسه میکرد پدرشو درمیاورد

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
وااای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جان؟😐😂

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
عووووق 🤮آخه تو پریودی؟نخیر عزیزم اگه ناز کشیدن بلد بود همچین کاری نمیکردبعدشم باید همونجا زنگ میزدی ...

علت دعوا خاهر؟ رابطه در پریودی و عدم موافقت خانوم؟ 😐😑😂

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔

چه بی غیرته 

بیرونت کرد؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش