2777
2789
عنوان

برا چ کاری مشتری ریخته

162 بازدید | 14 پست

خیلی فک کردم چ کاری شروع کنم   ذهنم یاری نداد   ته همه چی ابر شرکت و کارخونه هایی هس که تولید میکنن و بازار دست اوناس و مای ضعیف نیمتونیم پیشرفت کنیم 

همه جا جنسه   همه جا همه چی هست   خیلی خیلی زیاد

جوری که دست فروشنده مونده 

ب نظرتون چی مشتری زیاد داره؟؟چ کاری یا چ چیزی تولید کنی مشتری کم نمیاری؟؟

چون بزرگترین علت بیکاری من همین نتونستن جذب مشتری   اصلا دوس ندارم صحبت با مشتری رو  اعصاب حوصله و امیدواری میخواد که من ندارم

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

شوهر کدومتون سرش شلوغه و همیشه مشتری داره؟؟ شغلش چیه؟؟

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین بازار کار مونده به اون شهری که توش زندگی میکنی دوما توی هرکاری اگه بتونی کارتو جا بندازی سود میکنی وگرنه نتونی جا بیوفتی سودی درش نیست اول ببین محیط زندگیت به چه چیزایی نیاز داره که کمه یا اگه هست چجوری تبلیغ کنی 

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛
مواد خوراکی

دن و فنگ زیاد نداره؟؟ بهداشت گیر میده شهرداری گیر میده

منظورت مغازه سوپر مارکته یا غذاخوری؟؟

دن و فنگ زیاد نداره؟؟ بهداشت گیر میده شهرداری گیر میدهمنظورت مغازه سوپر مارکته یا غذاخوری؟؟

هر نوعش فرق نمیکنه

تا دنیا دنیاس خواهان داره

برا بهداشت هم اگه مجوز بگیرین کارتون راحت تره

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
ببین بازار کار مونده به اون شهری که توش زندگی میکنی دوما توی هرکاری اگه بتونی کارتو جا بندازی سود می ...

ب همین فکر میکردم که ناامید شدم   همه از قبل جا انداختن   مازاد تولید هست   تو هر کاری   حتی تو فلافلی و جیگرکیا و ....از هر دو قدم مغازشونه

ب همین فکر میکردم که ناامید شدم همه از قبل جا انداختن مازاد تولید هست تو هر کاری حتی تو فلاف ...

اشتباهت همینجاس اگه زیاده توهم یکی از اونا فقط یاد بگیر چجوری تبلیغ کنی چجوری مشتری جذب کنی مثلا سوپر مارکت الان همه جاااا پره اما اونی که با ادب و احترام و مشتری داری بلده فروش بیشتری داره

اشتباهت همینجاس اگه زیاده توهم یکی از اونا فقط یاد بگیر چجوری تبلیغ کنی چجوری مشتری جذب کنی مثلا سوپ ...

نمیدوونممممممم   مغزم رد داد دیگه     ب اطلاعات ب امیدواری بیشتری نیاز دارم

نمیدوونممممممم مغزم رد داد دیگه ب اطلاعات ب امیدواری بیشتری نیاز دارم

به چه کاری علاقه داری  ؟ چی بهت روحیه میده؟

به چه کاری علاقه داری ؟ چی بهت روحیه میده؟

میدونی ب خاطر داشتن میگرن نمیتونم کار سخت و طاقت فرسا انجام بدم

ب کیک پزی 

ب اشپزی

ب بسته بندی

عزیزم الان سوپر مارکت تو کوچه هم باشه فروش داره.ولی درکل الان برد با اونه که سودش کمتره و فروشش بیشتر.ی مغازه میشناسم مانتویی که بیرون میده ۶۰۰اون میده ۳۰۰مثلا ولی هربار میری تو مغازش کم کم ۳۰نفر مشتری هس.چندین شعبه زده الان 

خودمم نمایشگاه مبل کار میکردم هرجا قیمتاشون مناسبتر بود و یکم ظاهر داشتن مبلاشون فروششون بالا بود