2777
2789

قشنگه

ولی اگه هیکلتون خوبه بدوزید

یعنی منظورم اینه عکس دومی از اولی بهتر شده

اگه هیکلتون مث اولیه به نظرم یه جوریه

و اینکه اون شال رو نمیدونم چی بهش میگن ، که دور باسنه تقریبا

بالا تر بود قشنگ تر بود به نظرم

هرچند ک میدونم مدلشه

ولی دومی قشنگ تره کلا همه چیش از اولی

رنگ و پارچه و دوخت و ....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگهولی اگه هیکلتون خوبه بدوزیدیعنی منظورم اینه عکس دومی از اولی بهتر شدهاگه هیکلتون مث اولیه به نظ ...

عزیزم بهش میکن شال 

من قدم بلند و اندام خوبی دارم نه اولی چاق من اینطوری نیستمم

الان مدل عراقی مُدشده

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
عزیزم بهش میکن شال من قدم بلند و اندام خوبی دارم نه اولی چاق من اینطوری نیستمم

پس عالیه با قد بلند 😍

اگه آماده بگیرید شاید بهتر باشه

ولی پارچه دومی زیبا تره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

شما دوختین

بله 

خیلی قشنگتر از سقزی یه .

من کوردم سقزی قبلا داشتم 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
قشنگهولی اگه هیکلتون خوبه بدوزیدیعنی منظورم اینه عکس دومی از اولی بهتر شدهاگه هیکلتون مث اولیه به نظ ...

اولی هیکلش برای لباس کوردی بهتره ، هرچند یکم شکمش بزرگه فقط . ولی انتخاب رنگ پارچه ش قشنگ نبوده

دومی هم ژست و هم رنگ لباسش قشنگتره 

کورد کجا هستید من نامزدم سقزیه دوس داره سقزی بپوشم اونجا عروسی همه سقزی میپوشن

کرمانشاه 

چی بگم والا 

بنظر من مدل عراقی شیک تره ، کمربند داره و جلیقه

اولی هیکلش برای لباس کوردی بهتره ، هرچند یکم شکمش بزرگه فقط . ولی انتخاب رنگ پارچه ش قشنگ نبودهدومی ...

خب همون ، چون شکمش بزرگه و کمرش پهنه و باسنش کلا معلوم نیست قشنگ ( با شال دورش کلا یه جوری شده باسنش ) به نظرم بهش نمیاد

اگه مثلا جمع و جور تر بود بهتر میشد

آره دقیقا