2777
2789

ببینید اصلا ازم هیچی ندیدن حتی دانشگاه هم بزور گذاشتم برم میگن دخترو چه به درس و اینا تو بدترین شرایط دندون میخونم حتی اجازه بیرون رفتنم ندارم همش تو خونه زندانی ام درس درس فقط حتی برا عید گفتم ناخون کاشت کنم اجازه ندادن میگن جامعه بده ولی درواقع اصلا بهم اعتماد ندارن حتی بابام میاد دنبالم با اینکه دانشگاه از شهر دوره مامانم هرچند یه بار میاد سر میزنه واقعا خسته شدم از سختگیری هاشون دیگه واقعا حالم بد شد مامانم بهم میگفت که دیگه نمیخواد بری دانشگاه میبینم رفیق پیدا کردی صمیمی میشی خبریه فقط دعا کنید زود از زندگیم خلاص شم از بچگی اینجوری بزرگ شدم هرروز درد دیگع عادت کردم ولی خیلی برام سخته زندگی بقیه رو میبینم زندگی خودمو میبینم که چقد بدبختم تنها امیدم فقط دانشگاه بود که موفق بشم حداقلش

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه باز تو درس میخونی هرجور شده منو ک نزاشتن بخونم دیگه🙂

منم نخواستن بذارن کلی گریه و التماس کردم به پای مامانم افتادم و هزار تا بدبختی الانم بعد این همه تلاشم تازه یادش افتاده میگه نباید دانشگاه بری 

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
من ک تا نهم خوندم فقط

عاخی احتمالا ازدواج کردی بزور  نباید میذاشتی باید دنیارو رو سرشون خراب میکردی با منم خاستن همینکارو کنن یادم میاد ۱۶ ۱۷ اینا ولی اجازه ندادم خودم به خواستگارم جواب رد دادم جلو همه با اینکه خانواده ها راضی شده بودن

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
نگران نباش تو بهترین رشته رو میخونی غمی نداری میتونی مهاجرت کنی راحت بشی از دستشون

فک کردی همین اسونیه میگن دیگه اجازه نمیدن برم دانشگاه انگار من چیکار کردم من حتی با چادر میرم دانشگاه

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

یکی ‌باید ب من کمک کنه😞

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐