2777
2789
عنوان

سوال راجب انتخاب رشته

335 بازدید | 31 پست

دوستان، با حدود رتبه ۱۸۰۰ اینایی منطقه ۲

ترجیح میدین مثلا برین داروسازی یه دانشگاه خوب

یا پزشکی یه دانشگاه متوسط؟

جنبه های مختلفشو در نظر بگیرین مثل درآمد، امکان مهاجرت، سن، آینده و همه اینا...

داروسازی اگه بابای پولدار نداری که داروخونه برات بزنه بنظرم به درد نمیخوره ولی برای مهاجرت بهتره

اما در‌ کل اگهوقصد مهاجرت نداری فعلا و خانواده هم وضع مالی متوسط دارت پزشکی

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکی یه دانشگاه متوسط😐😐

ببین دانشگاه خوب و اینا ماله ما انسانی ها و ریاضی هاست چون اگه دانشگاه خوب. نیاریم احتمال اینکه شغل خوب میدا کنیم کمتره 

ولی تو  تجربی کلا رشته مهمه رشته خوبو فدای دانشگاه خوب نکن ، این بیشتر حرفای مشاورای کنکوریه باز خودت میدونی

هر دو رشته فوق العاده هستن بستگی به علاقه خودتون داره ولی از معایب پزشکی این هست که تا ۳۵ سالگی که تخصص بگیرین درآمد خاصا ندارید. یعنی دیر به درآمد می‌رسید. و از معایب داروسازی اینه که باید پول کافی داشته باشید که بتونید شرکت داروسازی یا داروخانه بزنید 

داروسازی اگه بابای پولدار نداری که داروخونه برات بزنه بنظرم به درد نمیخوره ولی برای مهاجرت بهترهاما ...

خودمم بیشتر تمایلم به داروسازیه 

منتها امیدوارم بتونم دهن اقوامو ببندم وقتی میگن فلانی اینقدر درس خوند هیچی نشد

رتبه های مضخرف امسال گند زد به آیندمون....

دوستان دخترم امسال میخواد بره نهم برای انتخاب رشته میخوام بگم هنرستان انتخاب کنه نظرتون چیه خودم تجر ...

اگه دوست نداره نیاد اصلا تجربی

عذااابه فقط

آخرشم آرزوهات بخاطر یه مصوبه مضخرف به باد میرن😑

دوستان دخترم امسال میخواد بره نهم برای انتخاب رشته میخوام بگم هنرستان انتخاب کنه نظرتون چیه خودم تجر ...

ببین علاقه و استعدادش چیه قبلش با مشاور خوب صحبت کن چون تو هر کاری بره علاقه داشته باشه موفق میشه چه هنرستان چه تجربی

کلا ببین دختر سخت کوشیه یا نه بالاخره مادرا بچه هاشونو بیشتر میشناسن

خودمم بیشتر تمایلم به داروسازیه منتها امیدوارم بتونم دهن اقوامو ببندم وقتی میگن فلانی اینقدر درس خون ...

علاقه مهمه من به شخص رابطه با بینلر رو دوست دارم پس پزشکی ببین خودت چی دوست داری

منم میخوام شهریه پرداز یه پیرا برم تا باز بتونن کنکور بدم روزانه برم محروم میشم

علاقه مهمه من به شخص رابطه با بینلر رو دوست دارم پس پزشکی ببین خودت چی دوست داریمنم میخوام شهریه پرد ...

بیمار*