2777
2789
عنوان

شوهرم خائنه

140 بازدید | 1 پست

بچه ها از دیروز با شوهرم سر یه موضوع الکی بحثم شد اون هولم داد و زد تو سرم به خاطر اینکه بهش گفتم دوشنبه که تعطیل رسمیه سر کاری ک میری نرو ، شغل دوم داره و دست خودشه کی بره یا کی نره ، اونم سرم داد کشید و هولم داد و زد تو سرم ، از دیروز باهاش حرف نزدم 

امشب که خواب بود گوشیشو گرفتم که ببینم حقوقشو ریختن یا نه ، یهو به سرم زد که برم اینستاش، همین که رفتم تو صفحه چت اینستاش دیدم از یه دختره یه پیامی اومد که :  من قهرم بعد که رفتم تو صفحه چتش دیدم پیامش پاک شده 

من پیام دادم بله ؟ دختره اسم شوهرمو صدا کرد 

دنیا رو سرم خراب شد یخورده از زبونش حرف کشیدم که چرا پاک کردی یا چرا قهری اونم گفت همینجوری ، گفتم اسکرین بده از حرفامون دختره دوتا اسکرین فرستاد از صحبتاش با شوهرم من با خنده نوشتم الان نسبت تو با من چیه ؟ اونم گفت دوست یا رفیق ، تو چی دوست داری ؟

بچه ها نشستم کلی گریه کردم مردک آشغال حالم بهم خورد ازش از چت هاا هم عکس گرفتم واسه خودم فرستادم ولی چت با اون دختره رو پاک نکردم به نظرتون بمونه تو اینستاش که ببینه ؟ مغزم کار نمیکنه توروخدا یکی بهم بگه چیکار کنم انقد این چند روز تاپیک خیانت دیده بودم دقیقا صاف افتاد وسط زندگی من 

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!