2777
2789

بچه ها من چند وقت پیش تاپیک زدم 

یه خواستگار دارم و،..

خانوادم اوکی رو بهش دادن 

ولی انقدر گریه کردم که چشمام کاسه خونه ..

پسر خیلیییی خوبیه 

موقعیت مالی عالی قیافه شخصیت خانواده ..

خودشم دوسم داره 

ولی من دلم هنوز پیش کسیه که دوسش دارم ..

مدام اذیتم کرد سر همه چی 

ولی هنوز دوسش دارم اونم دوسم دارا ولی بخاطر خیانتش و دخالت خانوادم همه چی تموم و خراب شد ..

امروز برای همیشه ازم خداحافظی کرد 

از قبل تموم کرده بودیم 

ولی  امرپز جدی جدی پیام داد عکس و فیلمامونو پاک کردم دوست دارم خداحافظ ..

دلم خونهههه 

دلم براش تنگ شده ..

انگار ی تیکه از قلب و وجودمه 

چیکار کنم خدایا ..

دارم دق میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی برو مشاوره تکلیف خودت با خودت معلوم کن قلب پسر مردم بازیچه شما که نیست . اون با هزار امید و آرز ...

🥲🥲 من چند روز پیش بهش همه قضیه رو کفتم ک دست از سرم برداره 

ولی باز بی اعتنایی کرد گفت من دوست دارم 

نمیدونم چیکار باید کنم 

🥲🥲 من چند روز پیش بهش همه قضیه رو کفتم ک دست از سرم برداره ولی باز بی اعتنایی کرد گفت من دوست دارم ...

باور نکن اگه دوست داشت حتی به کس دیگه نگاهم نمیکرد.عاقل باش اون مهره سوخته است به فکر زندگی خودت باش

باور نکن اگه دوست داشت حتی به کس دیگه نگاهم نمیکرد.عاقل باش اون مهره سوخته است به فکر زندگی خودت باش

خواستگارم رو میگم با اینکه کفتم با یکی دیگ تو رابطه بودم باز گفت دوست دارم ،،

چجوری ؟تا اسمش میاد اشکام میریزه

بعضی چیزی مصلحت آدم نیست و شاید فکر کنی که اگه اون کنارت بود خوشبخت بودی ولی اشتباه میکنی شاید خدا اونو برات مناسب ندیده و نخواسته ضربه بزرگی ازش بخوری من کاملا درکت میکنم چون خودمم به عشقم که کلی برای رسیدن بهش دعا کردم نرسیدم و هیچ امیدی هم برای رسیدن بهش ندارم تا آخر عمرمم تو قلبمه و حسرت اینکه ندارمشو میخورم تازه بعضی وقتا آرزو میکنم که ای کاش یه روزی بهش برسم ولی جز قبول کردن واقعیت بعضی وقتا هیچ چاره ای نیست 

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙