2777
2789
عنوان

پدر شوهرم هرجا میریم دنبالمون میاد

1129 بازدید | 80 پست

سلام بچه ها چند وقت پیش ما یه خونه خریدیم توی شهر کوچیک چون پولمون به شهر بزرگتر نمی‌رسید 

پدر شوهرم یه خونه همونجا داشت..از وقتی که اون خونه ارو خریدیم یه آب خوش از گلوم پایین نرفته. هر وقت میخام برم یه چند روزی استراحت کنم.. یکی مزاحمم میشه.. ولی بیشتر از همه پدر شوهرم و مادر شوهرم بخدا یه لحظه از دستشون آسایش ندارم.. تمام این تابستون و موندم شهر خودمون از دستشون.. حالا دخترم گیر داده من میخام برم مسافرت.. مجبوریم ببریمش قرار شد بریم همون شهری که گفتم بعدم بریم مسافرت مثلا شمالی مشهدی جایی.... نمیتونم تنها با باباش بفرستمش. روز قبل از اینکه بخواییم حرکت کنیم شوهرم رفته بود خونه اشون.. چون زشت بود سرشو بندازه پایین بره 

.. من بهش تاکید کردم اصلا تعارف نکنی بیاد.. شوهرمم تعارف نکرده بود... امروز صب زنگ زد که چون شما دارین میرین منم وسوسه شدم بیام.. بخدا شوهرم داشت از خجالت میمرد... حالا رفته رسیده.. یعنی شما فک کنید زودتر ازمن؟؟؟ هر چی کم محلشون میکنم هرررچی تعارف نمیکنم که فلان جا بیا بریم و اینا خودشونو به بی‌شعوری میزنن 

بخدا قسم اونجام که میریم با اینکه اونجا خونه داره مدااااام خونه ماست... مهمونی دعوت مون می‌کنند میاد 

... تفریح میریم میاد. رستوران میاد. ویلا میاد. به خدا دیگه موندم چیکار کنم... از اول تابستون نرفته اونجا.. حالا که من چند روزی خیر سرم میخام برم دنبالم راه افتاده.... تو رو خدااااا اگه تجربه ای دارین بهم بگید؟؟ بخدا موندم.. آخه نباید خودش بدونه ما یه خانواده ایم. بعضی وقتا میخواییم تنها باشیم.. به قرآن دیگه اعصاب بچه امو حتی ندارم...دم به دقیقه ناهار و شام میاد خونه ی من؟؟؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا شوهرت اشتباهش اینکه اعلام میکنه میخوام برم فلان جا چرا باید خبر بدین قبلش آخه واسه خودتون میرفتین دیکه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

من مشکلی ندارن گاهی خانوادگی آدم مسافرت بره و حتی گاهی بنظرم لازمه اما نه همیشه.

در مورد این موضوع بنظرم با احترام نسبت بهتون خودتون مقصری. چرا قبل سفر باید برین خونشون بعد هم حتما باید بگین که دارید میرید

چرا میگید دارید میرید سفر خوب نگید بهشون 

یا بگید میریم مثلا کویر گردی دسط بیابون بی اب  و علف که نیاد باهاتون 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

من اینجوری فک میکنم که بعضی از آدما اینقدررر بی انصافن بچه ها که از شرایط شون سواستفاده میکنن.. حالا بعنوان پدر شوهر. پدر زن.. یا حالا هرچی... همین آدم اگه یه نفر برای دختر خودش همچین مساله ای ایجاد کنه یه لحظه ام آروم نمیشینه.. اما به من که رسیده زور میگه.. منم تا حالا هر کاری ازم بر اومده کردم. ولی نتیجه نداده

من مادرشوهرم این ویژگی داره انگار با من کورس گذاشته ...از وقتی شوهرش مرده انقد لوسش کردن یک شب هم تنها نمونده الان شوهرم اونجا پیشش من خونه با بچه ها تنهام که خانوم نترس ...هرجاهم میریم هست ....

من اینجوری فک میکنم که بعضی از آدما اینقدررر بی انصافن بچه ها که از شرایط شون سواستفاده میکنن.. حالا ...

دقیقا همینه ...تمام زورشون به عروس و پسر طفلی شوند اما برای دخترو داماد شرایط متفاوت 

بچه ها خیلی وقتا هم نگفتیم بهشون که داریم میریم... 

ولی همینکه فهمیدن ما رفتیم  اومدن...

حالا که گفتیم زودتر از من رفتن 

من مشکلم اومدنشه 

دارم میگم هر جوری فک کنید کم محلش کردم