2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

ببینید بنظرتون ممکنه ازم خوشش بیاد یا مشکل از منه

ولی غیرمستقیم بابام متوجه شده منو برا پسرشون می‌خوان 

مطمئن نیس صرفا حس کرده 

بعد اینکه زود زود خونه شون دعوت میکنن هر روز😐البته مامان منو مامانش صمیمی بودن از اول

یا مامانش یبار گفت من برم حموم 

منو پسرش تنها موندیم 😐 بعد هم امروز مادر پسره هم گفت پسرم رفته بود پارک می‌گفت جای(من)خالی بود

بعد پسره هم خجالت کشید همین

در شرف ازدواجم قیافه طرف یکم مورد پسندم نیست 

از اونطرف بخوام عقد کنم گفتم بریم مشهد حرم امام رضا مامانم اصلا نزاشت مطرح کنم به خانوادشون و از طرف دیگه میگه جشن عقدم لازم نیست 

در کل ازدواج برای خودشونه چون نظرات من برای کسی مهم نیست منم نمیخوام 

خیلی حالم بده

میخوام بدونم پسر همسایه اون دختری که باهاش میره میاد کیه خواهرشه دوستشه نامزدشه چیشه خیلی تواین مشکل ...

هیچکس با خواهرش نمیره بیاد دوست دخترشه شک نکن 😂

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /: