2777
2789
عنوان

بچه ها امپول زدم دارم بیچاره میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 39 پست
جای امپولم سفت نیست ابسه ایناهم نکرده امپولمو خیلی خیلی بالا زده

برو دکتر خیلی حطرناکه 

امپولش چی بود

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 

کاش اسم امپولو میدونستی . 

من زنک زدم برات پرسیدم ، گفتن حتما و سریعا برو پزشک و دردتو یکم بیشتر از حد معمول گزارش کن ، چون خرابکاری همکاراشون بوده ممکنه بیخیال و ماسمالی عمل کنن .(😐، عین جمله همسرم) 

کمپرس گرم و سرد هم نزار چون دلیلش رو نمیدونی ممکنه بدتر شه . 

رفتم معاینه هم کرد گفت اگر با دارو و امپول خوب نشدی باید بری فیزیوتراپی😭😭نمیدونم من ندیدم چی بود و ...

اره همسرم گفتن احتمالا تقویتی بوده . ب عصب نمیدونم وی زده ب کانال زده نمیدونم حساسیت داری تند تند حرف میزد ثداش قطع میشد . ولی پشت گوش ننداز . 

برو پزشک عمومی دیگه ای برو . 

اگ اوکی نشد ، برو متخصص . زود

عزیزم کاش اسم امپولو میدونستی . من زنک زدم برات پرسیدم ، گفتن حتما و سریعا برو پزشک و دردتو یکم بیشت ...

واقعا دردم زیاده دردی که نمیتونم بشینم نمیتونم حتی سرفه کنم. مرسی عزیزدلم دوباره فردا برم دکتر خدا لعنتشون کنه فقط😔

واقعا دردم زیاده دردی که نمیتونم بشینم نمیتونم حتی سرفه کنم. مرسی عزیزدلم دوباره فردا برم دکتر خدا ل ...

میدونی یکم نگرانت شدم 

اخه مادرهمسرم بچه بوده بهش امپول میزنن اللن جاش فرورفتگی شدید در حد شبیه ناف داره بغل باسنش . 

من برای همون خیلی ترسیدم و نکرانت شدم 

تو استرس نداشته باش . 

ولی همسرم گفت شوخی نگیره بره دکتر . حالا من نگفتم از سایت هستش چون نمیدونه میام اینجا . گفتم دوستم زنگ زده . 

گفت بکو اللن پاشه بیاد بیمارستان تادکتر فلانی نرفته 😂😂😂

اره همسرم گفتن احتمالا تقویتی بوده . ب عصب نمیدونم وی زده ب کانال زده نمیدونم حساسیت داری تند تند حر ...

چند روز پیش همین کارو باابجیم کردن امپول تقویتی بود برا ریزش مو یکیش بیوتین و اون یکی اسمشو نمیدونم  ابجیم میگ اولی رو خوب زد هیچ دردی نداشت دومی رو خیلی بالا زد درد زیادی داشت وقتی اومده تو ماشین شدت دردش چندبرابر شده درحدی ک نتونسته برگرده بهشون بگ وحالت تهوع وسرگیجه هم گرفته تاچندساعت همونجور بود و درد پاش انقدرشدید بود ک نمیتونست راه بره

چند روز پیش همین کارو باابجیم کردن امپول تقویتی بود برا ریزش مو یکیش بیوتین و اون یکی اسمشو نمیدونم ...

من نظر پزشکی نمیدم چون سوادی ندارم و کار درستی نیست . 

ولی یچیزی ک فکر میکنم بوده چون زیاد دیدم همسرم تعریف میکنه و بهم توصیه میکنن همیشه ، شوک انافیلاکسی هست .

برای همین بهتره تا ۲۰ دقیقه بعد از هر تزریقی حتی تز یق ی امپول تقویتی ساده مرکز درمانی رو ترک نکنین برین تو فضای باز همون بیمارستان بشینین ، حالت تهوع سرگیجه و لرزش دست و پا از علامتهای شوک هست . 

شوک ممکنه خفیف یا حتی شدید منجر ب مرگ بشه . 

ولی خیلیییییی نادره . خیلیییی زیاد . 

بعضی امپولا درد وحشتناکی دارن و طبیعیه 

من نوروبیون میزنم و دردش در حدیه ک موقع پایین اومدن از پله های درمانگاه گریع میکنم زن گنده😂😂😂

میدونی یکم نگرانت شدم اخه مادرهمسرم بچه بوده بهش امپول میزنن اللن جاش فرورفتگی شدید در حد شبیه ناف د ...

ممنونم مهربونم من ۹ ماه روزی ۳ تا امپول تو حاملگیم زدم این مشکل پیش نیومد یکیشو خودم میزدم دوتاشو همسرم. اینبار این زد فلجم کرد