بچه ها چهارروز پیش مریض شدم رفتم دکتر امپول داد خانمه زد همون لحظه خییییلی درد داشت اومدم خونه دوساعت بعدش از درد وحشتناک نه میتونستم بشینم نه بخوابم نه حتی پامو در حد شلوار پوشیدنم بیارم بالا😭😭😭دوباره رفتمجای دیگه دکتر دوتا امپول داد گفت زده به رگ فرعی عصبت. الان من همچنان درد دارم میزنه به ران و ساق پام اصلا نمیتونم رو زمین بشینم😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نظر پزشکی نمیدم چون سوادی ندارم و کار درستی نیست . ولی یچیزی ک فکر میکنم بوده چون زیاد دیدم همسرم ...
اره متوجهم ولی همین امپول رو چندروز پیش هم زده بود و نه درد وهیچ مشکلی پیش نیومده بود براش ولی این پرستار بد زده ظاهرا حالا خداکنه مشکلی پیش نیاد ن برااستارتر ون ابجیم من خودمم ازتو بدترم از امپول میترسم داد میزنم کولی بازی درمیارم پرستارا میخندن🤦🏻♀️😄