2777
2789
عنوان

بچه ها امپول زدم دارم بیچاره میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 39 پست
حالت تهوع وسرگیجه بهتر شد تاشبش ولی درد رو داشت الانم چندروز میگذره خبرندارم تایپیکت رودیدم نگران شد ...

خیلی درد بدیه😭دقیقا از بالای باسن تا پایین ساق پا یه خط از داخل درد میگیره وحشتناک😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نظر پزشکی نمیدم چون سوادی ندارم و کار درستی نیست . ولی یچیزی ک فکر میکنم بوده چون زیاد دیدم همسرم ...

اره متوجهم ولی همین امپول رو چندروز پیش هم زده بود و نه درد وهیچ مشکلی پیش نیومده بود براش ولی این پرستار بد زده ظاهرا حالا خداکنه مشکلی پیش نیاد ن برااستارتر ون ابجیم من خودمم ازتو بدترم  از امپول میترسم داد میزنم کولی بازی درمیارم پرستارا میخندن🤦🏻‍♀️😄

خیلی درد بدیه😭دقیقا از بالای باسن تا پایین ساق پا یه خط از داخل درد میگیره وحشتناک😔

ماتماس گرفتیم بادکتر بهش گفتیم اونم گفت نمیدونم این امپول عوارضی نداره خلاصه هیچ راهنمایی نکرد، امیدوارم هیچ مشکلی برات پیش نیاد فرداحتمابرو دکتر

ماتماس گرفتیم بادکتر بهش گفتیم اونم گفت نمیدونم این امپول عوارضی نداره خلاصه هیچ راهنمایی نکرد، امید ...

ماست فروش نمیگه ماستم ترشه اخه هرگز زیر بار اشتباهشون نمیرن. مرسی گلم