2777
2789

تا قبل از ازدواج پسرشونو بیشتر از دخترشون میخوان

به محض اینکه هر دو ازدواج کردن ، به پسر حسادت میکنند ، با عروس رقابت میکنند ، 

دخترشونو فقط میخوان و بینشون فرق میزارن

اگه پسرشون کاری برای عروس کرد ، چه مالی چه محبتی خوشحال نمیشن و به شعف بیان 

ولی اگه دامادشون کاری برای دخترشون کرد قند تو دلشون اب میشه 

همیشه خوش لباس باش . 

دقیقا چرا؟اگر آسایش زندگی داماد ودختر مهم پسر هم مهم زندگیش

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا برای منم سواله که چطور پدر و مادر یک بچه رو بیشتر دوست دارن چطور میشه؟؟؟ حالا مادر همسرم ۴ تا بچه داره ۳ تا پسر ۱ دختر ۳ باچه یک طرف ۱ پسرش یک طرف دیگه اصلا میخواد ماها نباشیم فقط اون باشه جالبه دردسرساز ترین تیغ زن ترین بچه هم همونه ها ولی دوسش دارن و زندگیشون برای اونه

هیچ کس دوست نداره بچه اش به خرج بیفته

اینکه اگه پسر از جیب خرج کنه مادرش ناراحته

ولی اگر کادو به دخترش بدن خوشحاله

متاسفانه قانون بعضی ادما اینه : همه چی تو دنیا به نفع بچه خودم باشه

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

چون از شوهرشون عشق و علاقه کافی دریافت نکردن انتظار داشتن پسرشون براشون جبران کنه پس الان چشم ندارن ...

باید چی کار کرد 

یعنی این رابطه عروس و مادر شوهر هیچ‌وقت خوب نمیشه؟

همیشه خوش لباس باش . 
هیچ کس دوست نداره بچه اش به خرج بیفتهاینکه اگه پسر از جیب خرج کنه مادرش ناراحتهولی اگر کادو به دخترش ...

اخه عروس هم داره تو خونه پسرش کار میکنه ،پول میاره ، ولی حتی یه محبت ساده چه به همسرش چ حتی اگه پسرش به بچه های خودش هم محبت کنه ، میگن چسبیده به زن و بچه .

باز نمیتونند ببینند 

فقط هم مالی نیست

همیشه خوش لباس باش . 
باید چی کار کرد یعنی این رابطه عروس و مادر شوهر هیچ‌وقت خوب نمیشه؟

نمیدونم ولی به نظرم جلوی همچین ادمایی نباید از کارایی که شوهرت برات میکنه خرجایی که میکنه حرف بزنی وگرنه حسودی شون میشه و اذیت میکنن