2777
2789

سختی زیاد بوده گذشت 

الانم سختی دارم بازم میگذره 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از سختی شکیدن نگه هیچکس

خداش منم

هرکی بگه ی ارزن اندازه من بدبختی کشیده ب ولای علی ک دروغ گفته

باردارم در ب دردنبال قرص برنجم

یعنی ریدم ب زندگی

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
از سختی شکیدن نگه هیچکسخداش منمهرکی بگه ی ارزن اندازه من بدبختی کشیده ب ولای علی ک دروغ گفتهباردارم ...

چراا عزیزم 

چیشده 

دوست داری توضیح بده

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️

کلا مسیر موفقیت یه مسیر مال رو هست

و طی کردنش سخته

بزرگترین موانع زندگی من خودم و کارای خودم بوده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چراا عزیزم چیشده دوست داری توضیح بده

ازروز اول بیکس بودم

خیلی بی کسم خیلی

خیلی بدبختی کشیدم

برای هرکی زحمت کشیدم طوری جوابمو داد ک خودم خجالت کشیدم بابت خوبی ک بهش کردم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
چطوری از پس سختی ها براومدی

سماجت تلاش همدلی اطرافیان کمک هایی که از طرف خدا مستقیم فرستاده شد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ازروز اول بیکس بودمخیلی بی کسم خیلیخیلی بدبختی کشیدمبرای هرکی زحمت کشیدم طوری جوابمو داد ک خودم خجال ...

اونا باید خجالت بکشن چرا تو 

آدمایی ک باید شرمنده باشن نیستن بعد آدمای خوب...

سماجت تلاش همدلی اطرافیان کمک هایی که از طرف خدا مستقیم فرستاده شد

خداروشکر

منم سمجم ولی امشب اتفاقی افتاد ک ب شدت پریشون شدم در حالی ک این دوهفته خیلی کار دارم و باید خودمو جمع کنم دنبال کمی انگیزه بودم 

خداروشکرمنم سمجم ولی امشب اتفاقی افتاد ک ب شدت پریشون شدم در حالی ک این دوهفته خیلی کار دارم و باید ...

فقط به اون لحظه شیرین موفق شدن فکر کن 

عین سوسک سمج و سرتق باش