2777
2789
عنوان

چرا مردم اینقد بد شدن☹️

185 بازدید | 19 پست

من دانشجوی مهندسی ام ولی در کنارش به ارایشگری علاقه مند شدم میخام برم سمتش ولی نمیدونم ادما چقدر بی رحم شدن که خیلی راحت هرکسی که رفته تو این حرفه رو قضاوت میکنن 

بابا بخدا این کار خیلی کار پر زحمتیه. اصلا قدرشو نمیدونن 

جالبه ی سریا ب خودشون اجازه میدن همه آرایشگرا رو باهم جمع ببندن بگن خرابن و فلانن! 

واقعا موندم من ادم از این حجم بی رحمی و بی انصافی بعضیا میمونه

خیلی دو دل شدم از حرف بعضیا! با این ک خیلی به این کار علاقه دارم☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه علاقه داری برو 

حرف مردم به کدفت باشه اگه همه چی به حرف مردم باشه که همه باید برن بمیرن تازه اگرم بمیرن بازم پشتش حرف میزنن 

اگه علاقه داری و میدونی که خودت موفق میشی برو

عزیزمم دست تو نیست دست هیچکسم نیست بری تو این کار ظرف ۲.۳ سال خرابت میکنن دست خودتم نیست انقدر رفیق هرزه پیدا میکنی که ناخداگاه به خودت میای میبینی هرزه شدی به نظرم نه پولش هم برکت نداره یهو دیدی سرطان گرفتی 

اگه علاقه داری برو حرف مردم به کدفت باشه اگه همه چی به حرف مردم باشه که همه باید برن بمیرن تازه اگرم ...

نمیدونم چه کنم گاهی این حرفا روی ادم تاثیر منفی میزاره 

این همه زحمت بکشی سلامتیتو بزاری اخرشم قدر زحمتاتو ندونن

عزیزمم دست تو نیست دست هیچکسم نیست بری تو این کار ظرف ۲.۳ سال خرابت میکنن دست خودتم نیست انقدر رفیق ...

چرا واقن فکر می‌کنید همه تو این سلف هرزن؟ همه مثل هم نیستن جدا ازون ادم خودش قدرت انتخاب داره بدو از خوب تشخیص میده 

من خودمو میشناسم 

چرا واقن فکر می‌کنید همه تو این سلف هرزن؟ همه مثل هم نیستن جدا ازون ادم خودش قدرت انتخاب داره بدو از ...

ادم شبیه ۵ نفر اطرافش میشه ۵۰ سال از خدا عمر گرفتم ارایشگر سالم ندیدم چون کلان محیط تمیزی نیست خداروشکر پامو تو ارایشگاه سر همین کثافت کاریا نمیزارم

نمیدونم چه کنم گاهی این حرفا روی ادم تاثیر منفی میزاره این همه زحمت بکشی سلامتیتو بزاری اخرشم قدر زح ...

نگاه کن گفتم بهت دیگه به فکر حرف مردم نباشید  تو خودت اگه میدونی میتونی و تلاشت رو میکنی که بتونی موفق باشی 

این کارو انجام بده 

اگه کارت رو خوب انجام بده کی میخواد چی بگه 

به هر حال هرکی علاقه ای داره و میتونه توش موفق باشه اما باید تمام تلاشش رو بکنه 

تو هم اگه تمام تلاشت رو بکنی موفق میشی و کسی هم نیست بهت چیزی بگه 

انشالله موفق میشی هر کاری که بکنی

نگاه کن گفتم بهت دیگه به فکر حرف مردم نباشید تو خودت اگه میدونی میتونی و تلاشت رو میکنی که بتونی مو ...

اما اگه واقعا علاقه داری برو چون شغل سختیه هم مقداری کثیفی داره هم اگه یک جایی خراب کنی بد میشه به هر حال خودت میدونی