2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

134 بازدید | 9 پست

تروخدا بگید چیکار کنم دارم دیونه میشم

همسرم پدر مادرش خیلی سال پیش جدا شدن

همیشه خانوادش خلوت بوده

هنوز نرفتیم خونمون

هرروز باهام دعوا داره ک اگر خانوادت هر دور بیان خونم چیکار کنم 

مامانت چرا بالش پتو زیاد میخره

میخاد مهمون زیاد بیاد

واییی

نباید هر روز بیان

فلان کنن

بابا ما خودمونم سالی یبار مهمون نداریم

داره دیونم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه الان شوهرته صبوری کن اون توی شرایط عادی بزرگ نشده .خانوادش خلوت بودن میترسه از شلوغی .یواش یواش خودش میبینه که شلوغی هم بد نیست .تازه خودت هم میتونی تا مدتی مراعات کنی و رفت و آمد زیاد نکنی تا آروم آروم به بقیه اعتماد کنه و شرایط عادی بشه

دیگه الان شوهرته صبوری کن اون توی شرایط عادی بزرگ نشده .خانوادش خلوت بودن میترسه از شلوغی .یواش یواش ...

همه اخلاقاش عالیه همه چیش خوبه

ولی با خانوادم کنار نمیاد اصن

همه حرفاشونو تیکه و کنایه میبینه

دق داده منو

همه اخلاقاش عالیه همه چیش خوبهولی با خانوادم کنار نمیاد اصنهمه حرفاشونو تیکه و کنایه میبینهدق داده م ...

باید باهاش صحبت کنی که حساسیتش رو کنار بذاره .مشاوره میتونه کمکت کنه .انشااله که حل میشه