2777
2789

من ک نه با مادرم راحتم نه دوست صمیمی دارم نه آبجی یا برادر بزرگتر... همسایه و اینا رو هم نمیشناسم اصلا رفت و امد ندارم...الان نشسته بودم به فکر کردن دیدم من هیچموقع وقتی دلو ذهنم شلوغه با یه انسان واقعی درد و دل نکردم هرچی بوده هر از گاهی اینجا گفتم فقط

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه

مطمئنم خیلی از کابرای اینجا هم وضعیت من و شما رو دارن

وگرنه کسی گه دلش گرفته به فضای مجازی رو نمیاره میره با یه نفر یا حضوری یا تلفنی صحبت میکنه و درد دل میکنه

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
من اینجام درد و دل نمیکنم

نه من گاهی دیگه نمیکشم از شدت فشار روحی ...میام اینجا میگم...ولی قبول دارم گاهی انقد ادم تحت فشاره حتی حوصله گفتنشم نداره

مادرم به هییییچ‌ عنوان نمیشه پیشش دردودل کرد 

هم راهکار نمیدونه 

هم اینکه به سرعت نور پخشش می‌کنه و البته با آب و تاب بیشتر 

زن داداش که تجربه ثابت کرده محرم راز نمیشه 

یه خواهر دارم که مرتب تلفنی باهم حرف می‌زنیم 

اما خب یه چیزایی رو واقعا نمیشه هم گفت 

فقط باید گذاشت تو دل بمونه

نهمطمئنم خیلی از کابرای اینجا هم وضعیت من و شما رو دارنوگرنه کسی گه دلش گرفته به فضای مجازی رو نمیار ...

اره واقعا بنظر منم اونایی ک‌دورشون شلوغه و زندگی واقعیشون خوبه رو نمیارن به اینجور جاها...مگر بعضی مواقع بعنوان تفریحشون...

فعلا بیشتر خانمهایی که اینجا هستن در حال حاضر همینکار رو میکن‌ حالا مثلاً بخواهی با کسی در میان بذاری یا میخواد دوتا دیگه بذاره روش بره هر جا رسید بگه یا بعضی‌ها هم ازت نقطه ضعف میگیرن پس همینجا بهتره که کسی کسی رو نمیشناسه 

مادرم به هییییچ‌ عنوان نمیشه پیشش دردودل کرد هم راهکار نمیدونه هم اینکه به سرعت نور پخشش می‌کنه و ال ...

من مادرم اگه بگم نگه نمیگه ولی کلا رابطم باهاش خوب نیست اصلا نمیتونم باهاش عاطفی ارتباط بگیرم......من مامانبزرگم مثل مادر شماست فقط کافیه یه چیز ازت بفهمه تا به کل شهر نگه آسوده نمیشه اونم تازه با کلی اغراق

فعلا بیشتر خانمهایی که اینجا هستن در حال حاضر همینکار رو میکن‌ حالا مثلاً بخواهی با کسی در میان بذار ...

اره منم منظورم یه نفر ک راز دار و سنگ صبور ادم باشه و از روی خیرخواهی نظر بده وگرنه دوروی سو استفاده گر ک زیاده...فقط کافیه بفهمن تا هزار بار آبرو ببرن یا هم ک راهکارای اشتباه میدن