2777
2789
عنوان

بلاگر های نی نی سایتی

117 بازدید | 0 پست

دیدین وقتی یه پیج تو اینستا پر فالوور میشه واسه صاحبش کلی پول درمیاره و از طریق تبلیغات و این چیزا درآمد کسب میکنند؟ عزیزانی که میاید تاپیک دروغ میزنید که پر بازدید شید ، اینجا نی نی سایته و پر بازدید بشی تف هم کف دستت نمی دازن چه برسه به پول ، اون دروغا و سناریو های فیک رو ببر اینستا ازش کسب درآمد کن اینجا فقط اعصاب بقیه رو بهم میریزید ، جای دروغ و بلاگر بازی و سناریو فیک اینجا نیست

من چند روز پیش یه تاپیک زدم از اتفاقاتی که شب پاگشا عروس عمه ام افتاد و از نیش زبون عمه ام و حال بد مادرم گفتم ، متاسفانه انقدر دروغ تو نینی سایت زیاد شده که بعضی فکر کردند من دروغ میگم و می‌خوام پر بازدید شه ، من فقط قصد درددل داشتم و سریع تاپیک رو بستم تا مشکلی پیش نیاد اما اگر یکی یه همچین مشکلی براش پیش بیاد و به جز درددل نیاز به نصیحت و کمک هم داشته باشه به خاطر توهین هایی که یکسری بهش میکنن (چون فکر میکنن دروغ میگه) اعصابش بهم می‌ریزه و مجبور میشه بیخیال سوالش بشه و تاپیک رو ببنده ، در خالی که نی نی سایت قرار بود یه فضایی باشه که توش بهم کمک کنیم و پیشنهاد های سازنده و خوب بدیم، مقصر این همه بی اعتمادی شما آدم دروغگویی هستی که میای و ذهنیت ها رو بهم میریزی ، خواهشاً نکنید عزیزان