2777
2789

داداشمم کمر و شکمش درد میکنه چن روز دیشب میگفت دردش شدید شده رفته دکتر سونو داده دکتر بهش گفته فک کنم ورم کلیه باشه الان عکس سونو رو میذارم تو سونو نوشته باید ازمایش بده برا کلیه هاش خیلی میترسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشته آزمایش بده ببینم عفونتی چیزی داره یانه، کبدش چرب، داشت چاقه؟

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

سلام همه چی نرمال هست آزمایش کراتینین و اوره نوشته شده که اگر هرکدوم این ها بالا باشه با دارو برطرف میشه کبدچرب یک به دو داره که باید چربی و شیرینی کمتر بخوره این آزمایشات میتونه بره بیمارستان بده آزمایشگاهشون بازه و نیاز به ناشتایی نداره

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند . . .
نه چاق نیس بخاطر کبدش بهش قرص گیاهی داده کلیه اش درد داره از اون میترسم

اسم قرصش چیه؟

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

سلام همه چی نرمال هست آزمایش کراتینین و اوره نوشته شده که اگر هرکدوم این ها بالا باشه با دارو برطرف ...

خیلی درد داره نمیدونم براچیه خیلی ناراحتم میترسم تا از مایش بده کلیه اش اسیب ببینه

واقعا نمیدونم چیکار کنم میترسم تا ازمایش میده کلیه هاش اسیب ببینه

ببین مادر خودمم مشکلات کلیه داره، همش کیست و کریستال تو کلیه هاش دیده میشه

چیز خاصی نیست

دکتر باید سونو رو ببینه 

یکی سر پا موند و رسید:)

ببین مادر خودمم مشکلات کلیه داره، همش کیست و کریستال تو کلیه هاش دیده میشهچیز خاصی نیستدکتر باید سون ...

سونو رو دیده براش ازمایش نوشته گفته شاید ورم داشته باشه

خوب شاید سنگ داره  که تو مسیر و میخواد دفع بشه  ببریدش بیمارستان آزمایشگاهشون بازه آزمایش بده جوابش سه چهارساعت آماده هست نگرانیتونم برطرف میشه

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند . . .