2777
2789

شبا خوابم نمی بره، اصلاااااااااا خوابم نمی بره، بعد صبح هم ساعت 8 باید سر کار باشم کارم انلاینه.

خب باید 7 پاشم ویک کم دو ر و برم و مرتب کنم و اینا... بعد مثل جعد بیدارم شبا هرکاری می کنم نمی خوابم. کتاب می خونم بافتنی می بافم مقاله ترجمه می کنم... تا ساعت 2 و 3، بعد یک کم می خوابم، پسرم میاد می گه بیا پیشم بخواب، دوباره خوابم نمی بره یک ساعت نمازم رو می خونم به زور تا 6 می خوابم. 

دکتر قرص خواب داده، الپرازوم، ترانکوپین ، الازین، هر کدوم رو بخورم، خوابم می بره ولی دیگه صبح بیدار نمی شم بدبختی...  از همه چی می افتم.

یکی دو هفته است، بعد از ظهرها ساعت 1 و اینا یک الپرازولام نیم می خورم، که حداقل عصرها بتونم یکی د وساعت بخوابم، بعد تا شب عصرش می ره دوباره همون می شه... 

کسی هست بگه من چیکار کنم؟

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

یه هفته ای هست سرما خوردم، با ضعف سرماخوردگی می خوابیدم ولی یه خواب پریشونن. به خصوص مثلا پنج شنبه که تب داشتم، یه خواب پریشون و عجیب و غریب رفتم ولی خوابیدم.

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

قشنگم

شما ساعت خواب و بیداریت کلا ریخته به هم

همسر من هم یه زمانی اینطوری شده بود از شدت استرس و فکر و خیال.

همون روانپزشکی که بهش دارو داد در ادامه مشاوره هم داد در خصوص نگرانی‌هاش و تغییر سبک زندگیش اعم از خوراک و ورزش و…

الان خیلی طبیعی شده،اون اوایل که بهتر هم شده بود سرشب حدود ساعت ده می‌خوابید از اون طرف صبح زود کاملا شارژ بیدار می‌شد.

به نظرم حتما با یه روانپزشک باحوصله مشورت کن عزیزم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.