پسره روز ولنتاین بود گفت میخام بیام ببینمت منم گفتم حتما کادو میاره دیگه رفتم 2 ت براش ساعت گرفتم شهرمونم از هم خیلی دور تره....این داشت میومد تو راه بمن گفت پولم تموم شده پول میدی سوار اتوبوس شم گفتم چقدر گفت 500 گفتم باش زدم گفت ببخشید شرمندم بعدا بهت میدم و اینا.....بعدش دوباره گفت پول مسافر خونم نموند یه 500 هم میزنی گفتم باشه دیگه فرداش اومد ببینیم همو کادومو دادم گفت وای یادم رفت موند خونه😑
بعد برگشت ساعتشم گرفت پول برگشتشم ازم گرفت.... پدرشم هی پیام میداد گشنه موند بچم و اینا.😑بعدش چند ماه بعدش گفتم پولمو پس نمیدی لازم دارم..... ناراحت شد گفت نخاستم بگیر به جای یه تومن یک و 600 داد گفتم مرسی دیگ
الانم دوباره گفت پول لازم دارم گرسنه موندم یه 600 بهم میدی منم گفتم ندارم 400 هست تو حسابم واسش زدم پدرش از اونور پیام داد گفت 150 میزنی برام لازممه مادرشم از اونور میگه بهم شارژ بزن😑😑😑
منم به پسره گفتم میگه چی میشه مگه خسیس😐
به مامانم میگم دیگه میخام کات کنم نمیزاره هنوزم معتقده که پولدار میشه بایدد باهاش ازدواج کنم😑دیگه اعصاب برام نموندع مامانمم از اونور از پسره حمایت میکنه میگه دوست داره همش ناز میکی بهش ارزش دوست داشته شدن نداری........😑