2777
2789
عنوان

ادم دیگه چقدر پرو میشه😑

466 بازدید | 28 پست

پسره روز ولنتاین بود گفت میخام بیام ببینمت منم گفتم حتما کادو میاره دیگه رفتم 2 ت براش ساعت گرفتم شهرمونم از هم خیلی دور تره....این داشت میومد تو راه بمن گفت پولم تموم شده پول میدی سوار اتوبوس شم گفتم چقدر گفت 500 گفتم باش زدم گفت ببخشید شرمندم بعدا بهت میدم و اینا.....بعدش دوباره گفت پول مسافر خونم نموند یه 500 هم میزنی گفتم باشه دیگه فرداش اومد ببینیم همو کادومو دادم گفت وای یادم رفت موند خونه😑

بعد برگشت ساعتشم گرفت پول برگشتشم ازم گرفت.... پدرشم هی پیام میداد گشنه موند بچم و اینا.😑بعدش چند ماه بعدش گفتم پولمو پس نمیدی لازم دارم..... ناراحت شد گفت نخاستم بگیر به جای یه تومن یک و 600 داد گفتم مرسی دیگ

الانم دوباره گفت پول لازم دارم گرسنه موندم یه 600 بهم میدی منم گفتم ندارم 400 هست تو حسابم واسش زدم پدرش از اونور پیام داد گفت 150 میزنی برام لازممه مادرشم از اونور میگه بهم شارژ بزن😑😑😑

منم به پسره گفتم میگه چی میشه مگه خسیس😐

به مامانم میگم دیگه میخام کات کنم نمیزاره هنوزم معتقده که پولدار میشه بایدد باهاش ازدواج کنم😑دیگه اعصاب برام نموندع مامانمم از اونور از پسره حمایت میکنه میگه دوست داره همش ناز میکی بهش ارزش دوست داشته شدن نداری........😑

.....🗿🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره؟ نه فقط 1 و 600 دادد که قرض داشت 600 اضافه داد الانم خانواده ای ریختن سرم پول بده از 600 بیشترم ...

از آدمی که به چشم گاوصندوق نگاهم می‌کنه بدم میاد نظر شخصی خودته ولی یا ایرادشو بهش بگو یا اینکه کات کن 

⁦♥️⁩

حالا جالبه که باباشم آویزونته🤣🤣🤣🤣

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

تفففف بهش

چه وضعشه 

اسی مامانتو ایندفعه بیخیال شو بهترین دفاع حملس😐

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

منو چی میگی 

با یکی دوست بودم دو سال 

حرومزاده عید بود رفت شهرستان 

بعد زنگ زد پول کم دارم دو تومن بهم بده 

اون زمان دو میلیون سال 88خیلی بود اندازه پول پیش یه خونه بود 

منم دادم 

نکنه جشن عقدش بود پول نداشت 

لعنت بهش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️