2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم چند روزی میرین

73 بازدید | 9 پست

سلام منو مادرشوهرم و جاریام تو یه ساختمونیم

روزی یه ساعتی میرم خونه مادرشوهرم بنظرتون زشته؟

(مادرشوهرم خیلی توی حاملیگم بهم کمک کرده)

ولی خونه جاریا مگه دعوتم کنن که برم.

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه راحته و اذییت نمیشه خوب کاری میکنی میری پیشش

نه خوشحال میشه اخه بعضیا تاپیک میزنن فلانی خیلی میاد خونمون گفتم شاید مادرشوهرمم اینجوری بگه🤣

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸

نظر خودشو بپرس ببین اگه اذیت نمیشه...اینجور وقتا از خود طرف مقابلتون بپرسید....من خودم با دوستام یا خواهرم همیشه بخوام کاری کنم میگم ....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

نه خوشحال میشه اخه بعضیا تاپیک میزنن فلانی خیلی میاد خونمون گفتم شاید مادرشوهرمم اینجوری بگه🤣

نه دیگه وقتی خوشحال میشه بعید می‌دونم اینجوری بگه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg