2777
2789
عنوان

کسایی ک هوش اقتصادی خوبی دارن بیان

338 بازدید | 17 پست

من قراره وسایل برقی خونگی بگیرم، فروشگاه اتکا قسطی میده ولی مارکی که میدن  ناشناخته هست 

( صنام و درنا)

اتکا قسطی 3 ساله میدن با 18 درصد سود.

ماهی 1300 تقریبا قسطش هست.

منو همسرمم حقوق ثابت داریم و بازاری نیستیم.

الان موندیم آیا بریم قسطی خرید کنیم یا بریم از بازار مارک دوو و جی پلاس و اسنوا بخریم بدون سود!

اگ قسطی اتکا بخریم 15 میلیون سود میاد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری با قسط و اینا ندارم ولی مارک خوب بخرید درنا و صنام اولین باره میشنوم

ولی دوو خیلی خوبه هم اسم خوبی در کرده

- خدآیا به رسم بندگی شکرت♥️ خدآیا در جواب تمام دردها و سختی هایی که دادی میگم( اینا حق من نبود💔) 

من تجربه چند نفر رو بهت میگم..الان بعد یه سال یه نفرشون.رفته یخچال خارجی خریده..اون یخچال ایرانی سوخته..حالا خود دانی..هر نده  چند بار میده..یعنی وقتی می خوای پول ندی..چند بار پول میدی

اگه قسطی میخوای بخری مارک معروف هم میتونی

یه سری لوازم برقی فروش ها چکی میدن

مارک ناشناخته نخر

همین ایرانی معروفا بیخودم توشون درمیاد دیگه ایرانی ناشناس که هیچی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
50 پول داریمتی وی و یخچال میخوایم.نمیدونیم قسطی بخریم و مارک ناشناخته، یا از بازار بگیریم و مارک شنا ...

بزار بانک سپه بعد چهارماه دوبرابر وام میده بازپرداخت ۳۶ماهه طرح نگین باید باشه

من تجربه چند نفر رو بهت میگم..الان بعد یه سال یه نفرشون.رفته یخچال خارجی خریده..اون یخچال ایرانی سوخ ...

دقیقا

ضرب المثل انگلیسیه که میگه 

هنوز انقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم!

یعنی جنس ارزون دوسال بعد خرابه و باید دوباره پول بدی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch