2777
2789

این مدت ازدواج بین متولدین دهه هشتاد اوایل و اواخر دهه هفتاد میبینم یعنی دخترای زیر بیست پنج سال 

با مردای متولد دهه ۶۰ 

یعنی متولد ۶۵ داشتیم تو فامیل با دختر متولد ۸۰ 

منم از این خواستگارا داشتم ولی با روانشناس حرف زدم همون موقع گفت میتونم از لحاظ مالی آرامش کسب کنم ولی این رو‌هم باید بدونم قرار به خیلی از لذت های جنسیم تو‌ اوج سن خواستم یعنی بالای سی سال پاسخ داده نشه 

و خیلی از تفریحات و لذت های مناسب سنم از دست میدم و مناسب سن آقا باید رفتار کنم 

خلاصه اگه با یه مرد بزرگتر ازخودتون خیلی ازدواج کردین و از زندگی راضی نبودین و اون لذت از رابطه رو تحربه نمیکنین 

باید بدونین یه سری چیزارو میدی و‌یه سری چیزارو به دست میاری 

امنیت مالی به دست آوردی و یه سری لذتها رو‌برای همیشه فدا کردی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو همسرم هشت سال اختلاف سنی داریم مشکلیم نیس

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
چرت و پرت گفته مال ما ۲۰ سال اختلافه

شوهر شما الان بالای پنجاه سال سن دارن ؟  

وقتی ایشون به این سن رسیدن کاملا متوجه میشین .البته همیشه استثنا وجود داره 

شاید شوهر شما استثناست