2777
2789
عنوان

تهديد خيلي بدي كرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 63 پست
استارتر عزیز تا دیر نشده زندگی تون رو جمع و جور کنید.با لجبازی و سردی چیزی عوض نمیشه چه بسا اتفاقات ...

خب شكاف خودش بوجود اورد 

خودش سرد شد 

ديز مياد خونه و من اونموقعه خوابم اونم دل نمياد منو بيذاز منه خب اقصير من برا رابطه چيه ؟؟؟

و اينكه عصبي هست يتي زود حوش مياد بعد اروم ميشه مثلا ارلش قشنگ منو ميشوره قبلا اينطور مواقع منم جوابش ميدادم و دعوامون بالا ميگرفت 

الان ن سكوت ميكنم بعد باور كن بعد ده دقيقه مياد باهام شوخي ميكنه ك مثلا از خرفاش پشبمونه اما خب من دل دارم منم احساس دارم نميشه هر خرفي بهم بزنه منم ميشينم به خرفاش فكر ميكنم و اخرش به گريه ميفتم و  بدتر ازش فاصله ميگيرم هزار باز بهش گفتم مراقب حرفات باش

بعد قشنگ ميدونه ك من پشتم گرمه ميدونه اگه خيلي اذيت بشم ميزارم ميرم ميدونه خيلي راخت ميتونم مستقل بشم 

و ميدونه چطور بزرگ شذم حتي بابام سرم تا الان داد نزده و ايشون بياد هرچي از دهنش دربياد بهم بگه؟؟

خب يكم مراعات كنه 

حتي زده به سرم بچم ك يكم بزرگتر شد بزارم برم اخه  خيلي وابسته امه😭😭😭

ایشون نماینده اسلام نیست.نظر شخصی داد اونم با زبانی که اسلام هم نمی پسنده.بله دوستی وارتباط اشکال دا ...

نماینده اسلام نیست ولی بیخود میکنه اینجوری نظر میده 

من خودم انگلیس زندگی میکنم دارم همه جور دوستی رو میبینم ایشون نشسته تو خونش از هیچ جا و هیچ چیز خبر نداره فقط نظر دادن بلده

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه لطفا سکوت کنی و کمتر قضاوت کنی و ندونسته تهمت بزنی ؟ جالبه طرفو ندیدی ، برا همه حکم صادر میکنی ...

ببین رابطه دختر پسر مخفیانه شبیه نزدیک شدن بنزین و آتشه اگه جهانو گشتی بنزین آتش کنار هم رفتن و آتش اتفاق نیفتاد بعد دختر پسریا پیدا کن با هم تو خلوت و اوج صمیمیت بودن و هزاران کار نکرده باشن بابا جمع کنید خودتونا تا کی میخواید واقعیتارو نگزیرید و دین اسلام بزارید زیر پاه 

اسلامتون با اسلام اصیل فاصله داره...دین ما رو با پیامبر رحمت و مهربانی میشناسن

اینا همونایی هستن که شور همه چیو درمیارن و آدم رو از دین و اعتقادات و ... همه چی زده میکنن ،جای خدا انگار نشسته ، ندونسته و ندیده و تحقیق نکرده ، حکم صادر میکنه واس ما .

اینا همونایی هستن که شور همه چیو درمیارن و آدم رو از دین و اعتقادات و ... همه چی زده میکنن ،جای خدا ...

متاسفانه بله....چه میشه کرد وقتی تعصب مانع پذیرفتن حق میشه.تمام دین در مردم داری و حسن معاشرت واخلاق حسنه هست

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
ببین رابطه دختر پسر مخفیانه شبیه نزدیک شدن بنزین و آتشه اگه جهانو گشتی بنزین آتش کنار هم رفتن و آتش ...

من چند ماه قبل از خواستگاری شوهرم بهم زنگ زد غذای مورد علاقتو پختم میای اینجا؟ گفت خودمم معذبم یکم ولی اگه تو نمیخوای نیا بیا بیرون بخوریم

خونشم مجردی بود رفتم خونش هیچ اتفاقیم نیفتاد

آدم اگه ذاتش درست باشه ربطی به دین و مذهبش نداره

شما ام مشخصه شهوت خودتو نمیتونی اول از همه کنترل کنی که فک میکنی همه مث خودتن

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید
خانم جون عالم آدم میدونن رابطه دختر پسر بعد یک هفته امکان نداره به هزارتا کثافت کاری نکشه برای همینه ...

کی میشه نسل شما عقب مونده های عصر حجری منقرض بشه طالبانی های بی عقل شماها خود داعشین باید اتیشتون زد

عاقب ازدواجی که از اولش با گناه و مخفی کاری بوده بهتر از این نمیشه الان کمی از اون عشق عاشقیهای اون ...

شما با این نظرات زشتت به جای ارشاد همه رو از خدا و دین زده میکنی بهتره با ی کارشناس این موضوع مشورت کنی اول یاد بگیری چطور صحبت مناسب انجام بدی 

کثافت کاری رو از کجا فهمیدین شما ؟؟!!!

عزیزم واقعا واستون متاسفم چرا زود قضاوت میکنید؟؟؟مگه نمیدونید نی نی سایتیا چشم بصیرت دارن بس که ریاضت کشیدن و پاکن🐣

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰