2777
2789
عنوان

تهديد خيلي بدي كرد

1152 بازدید | 63 پست

ما شش ساله ازدواج كرديم ي بچه يكسال خورده اي داريم 

با عشق و عاشقي ازدواج كرديم تقريبا ي چنذسال هم دوس بوديم و نامزد خلاصه دور ور ده ساله باهميم 

مشكلاتمون بعد از دوسال اول ازدواج شروع شد 

هيلي دعواها كرديم قهرهاي طولاني مدت 

من ديگه اروم شذم و يجوراييي سرد شدم البته اونم همينطور 

به حدي ك ديگه درگير خودم و بچم شدم كل كارم شده فلان مدل لباس فلان عمل زيبايي فلان كلاس برا بچم 

اينم بگم  كاراي خونه و نهار شام شوهرم به راه بود و كم نميداتم ولي ديگه حتي ميلم بهش كم شده 

جديدا خيلي بهم مسكوك شده 

كسي ك اصلا كازي به لباس و حجابم نداشت  راست ميزه چپ ميره گير ميده 

اينو نپوش برو دربيار 

موهات سينت پاهات و ......

تنهايي نميزاره حايي برم يا خودش يا يكي رو ميفرسته باهام 

اون روز صدا گوشيم اومد ساعت دو سه شب فرداش ازم پرسيد كي نصف شب بهت پيام ميداد،؟؟

بعد ديروز اخلاقش خيلي بد بود تهديدم كرد ك مثلا اگه حرف گوش نكني ميزنمتااااا بعد حوصله نداشتم باهاش خرف نزدم يعد داتم با دوستم حرف ميزدم درمورد كنكور دكتري 

ختديد گفت كي ميزاره بري ؟؟بهش گفتم حالا من قبول شدم ك بخوام برم 

من راديولوژي  خوندم ولي نميزاره كار كنم اوضاع مالي خودشم توپ اما از همون اول ك دانشجو بودم شرط كرد زن شاغل نميخواد  منم قبول كردم اما من درسمو ميخوندك حتي وقتي ازدواج كرديم ميزفتم دانشگاه 

حالا تصميم گرفتم ادامه بدم ميذوتم مخالفه اما رلضيش ميكنم خداقل درس بخونم 

بعد شبش بهش گفتم فلاني اخلاقت خيلي گند شدهمراقب خرفات باش فراريم ندههههه 

(تو اين همه سال فقط يبار دعوا كرديم و به كتك كاري رسيد هم اون منو حسابي زد هم من زدم و ي قهر طولاني داشتيم )

گفتمش ظهر تهديم كردي به زدن اون بار  يادت نبود چي شد ؟؟(خانواده ام خيلي عصباني شدن و بد برخوردي باهاش كردن)گفتمش  من هر غلطي بكنم هرگوهي بالا بيارم سوارم ميكني ميزي تحويل بابام ميدي ولي خق نداري دستت رو روم بلند كني فك كردي خانواده ندارم با بي كس وكارم يا از كوچه خيابون اورديم ؟؟

گفت هر غلطي بكني نه تنها تو رو ميزنم  هموني ك هم پشتت درمياد رو دست بلند ميكنم(منظورش بابامه )

و اما حالا بابام خيلي با شخصيت و خيلي ابهت داره حوري ك همسرم حتي نميتونه بهش بگه تو ولي چرا اين خزفو بهم زد نميدونم پشت اين حرفا و كاراش چيه ؟؟به من اعتناد نداره يادخودش داره كاري ميكنه ؟؟؟

و بعد منو بوسيد گفت شب بخير 

بنظرم غير نرمال رفتار ميكنه 

عاقب ازدواجی که از اولش با گناه و مخفی کاری بوده بهتر از این نمیشه الان کمی از اون عشق عاشقیهای اون زمونتونا بیارید وسط درست کنه پس زندگیتونا بار کج به مقصد نمیرسه ازدواج مقدسه وقتی شروعش با کثافتکاری باشی پایانش تلخه

عاقب ازدواجی که از اولش با گناه و مخفی کاری بوده بهتر از این نمیشه الان کمی از اون عشق عاشقیهای اون ...

😐كثافت كاري چيه خانوم  من وقتي عقد كرذم بكارت داشتم و دستش هم بهم نخورده 

اصلا بيخيال شما دزست ميگيد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاقب ازدواجی که از اولش با گناه و مخفی کاری بوده بهتر از این نمیشه الان کمی از اون عشق عاشقیهای اون ...

کثافت کاری رو از کجا فهمیدین شما ؟؟!!!

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

ازدواج مقدس اونیه که بشینی خونه، مادر پسره باچادرچاقچول بیاد بپسندت ببرنت واسه کلفتیشون؟

نمیشد کمی محترمانه تر ، نقد کنی ؟ 

ایشون از شما درباره روش ازدواجشون نظر خواست؟ 

درمورد شرایط فعلی نظرخواهی کرد . 

یاد بگیریم وقتی کسی ازمون راهنمایی خواست ، گذشته شو نقد نکنیم ، خیلی هنر داریم باتوجه به شرایط فعلی راهنمایی کنیم،  هنرشو نداریم،  سکوتو که ازمون نگرفتن ، واستیم از صحبتهای دیگران چیز یاد بگیریم. 

استارتر عزیز تا دیر نشده زندگی تون رو جمع و جور کنید.با لجبازی و سردی چیزی عوض نمیشه چه بسا اتفاقات بدتری هم بیفته.این حرف همسرتون هم خیلی جدی نگیرید.تو عصبانیت یه چیزی گفته.شما رو دوست داره و این شکاف و فاصله بینتون داره اذیتش میکنه.اوایل مردها اذیت میشن ولی بعد از مدتی براشون عادی میشه و به دنبال جایگیزینی میگردن که ازش عشق و محبت و صمیمیت دریافت کنن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
کثافت کاری رو از کجا فهمیدین شما ؟؟!!!

خانم جون عالم آدم میدونن رابطه دختر پسر بعد یک هفته امکان نداره به هزارتا کثافت کاری نکشه برای همینه دین اسلام مخالف دوستی دو جنس مخالف بوده و هست 

خانم جون عالم آدم میدونن رابطه دختر پسر بعد یک هفته امکان نداره به هزارتا کثافت کاری نکشه برای همینه ...

دینه اسلام حرف زیاد میزنه جدی نباید گرفت

من و همسرمم دوست بودیم تازه از ۴ سال قبلشم همو می‌شناختیم دوست برادرم بود همه ام می‌دونستن دوستیم

دقیقا اسلام برای پسرای هیز و هول خودش که دختر میبینن هول میشن گفته این چرندیاتو

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید
خانم جون عالم آدم میدونن رابطه دختر پسر بعد یک هفته امکان نداره به هزارتا کثافت کاری نکشه برای همینه ...

اسلام به این راحتی اذن تهمت و بهتان میده ؟!

دوستی با نامحرم حرام هست اما شما از جزییات این ازدواج چی میدونید ؟ ضمن اینکه هر اشتباهی هم در حد و اندازه خودش حساب میشه بیشتر از اون رو نمیشه نسبت داد ایا با چشم خودتون چیزی دیدین؟؟ همونم حساب و کتابش البته با خداست ما اجازه قضاوت و زخم زبان نداریم.اگر میخواستین به اشتباه دوستی حرام هم اشاره کنید برای نظردادن با قول لین و زبان نرم بدون سرزنش... مایه ی زینت مکتبتون باشید. 

دقیقا چه کثافت کاری ای؟اینکه عاشق بشی بعد ازدواج کنی غلطه؟مگه آدم دل نداره؟مگه همه مثل شماها آن که دل نداشته باشن فقط ازدواج کنن یه بچه بیارن

همه ما انسانیم دلمون میلرزه بلاخره برا یکی

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید
دینه اسلام حرف زیاد میزنه جدی نباید گرفتمن و همسرمم دوست بودیم تازه از ۴ سال قبلشم همو می‌شناختیم دو ...

خب فعلا ثمره شوهر کردنتا بچش و لذت ببر حالا حلاها باید تاوان این مدل ازدواجا بدید این تازه اولشه

دقیقا چه کثافت کاری ای؟اینکه عاشق بشی بعد ازدواج کنی غلطه؟مگه آدم دل نداره؟مگه همه مثل شماها آن که د ...

ایشون نماینده اسلام نیست.نظر شخصی داد اونم با زبانی که اسلام هم نمی پسنده.بله دوستی وارتباط اشکال داره چون تبعاتش زیاده خصوصا برای دخترخانمها.اشنایی به قصد ازدواج در زمان مشخص و حدود و چارچوب شرعی و اطلاع خانواده ها مانعی نداره اما با دوستی های مرسوم فرق میکنه

خب فعلا ثمره شوهر کردنتا بچش و لذت ببر حالا حلاها باید تاوان این مدل ازدواجا بدید این تازه اولشه

میشه لطفا سکوت کنی و کمتر قضاوت کنی و ندونسته تهمت بزنی ؟ 

جالبه طرفو ندیدی ، برا همه حکم صادر میکنی ، 

چقدر چندشی ، اه اه

اسلامتون با اسلام اصیل فاصله داره...دین ما رو با پیامبر رحمت و مهربانی میشناسن