2777
2789
عنوان

نی نی سایت هم کمک نکرد

74 بازدید | 3 پست

سلام من پارسال یه موردهای مشکوکی از همسرم دیدم اومدم نی نی سایت هیچ کس درست راهنمایی نکرد کسی نگفت عکس بگیر مدرک جمع کن 

همه گفتن تو مشکل داری شوهرت آدم خوبیه

سه شنبه چنان عکسی تو گوشیش دیدم برق ازم پرید داشتم سکته می‌کردم به تنها چیزی که فکر کردم طلاق بود و تمام شدن ماجرا 

بعد اومدم همه گفتن عکس نگرفتی ؟؟؟؟ 

نه آنقدر حالم خراب شد نگرفتم

حالا هم نمی‌دونم بخاطر بچه ها و خودم میخوام بهش فرصت بدم ولی خیلبییییییی استرس دارم اون کی بوده 

چرا اسمش رو بهم نمیگه و همش میگه کسی نیست 

من که خیلی برام سخته با خیانت کنار ببام ولی اگرم کنار بیام وقتیه که طرف اشتباهشو بپذیره و عذرخواهی و ابراز پشیمانی کنه نه کتمان کردن

برای سلامتی پدرم دعا کنین لطفا🥲❤️

چیکار کردی گلی ؟ بخشیدی ؟ من تازه تاپیکاتو دیدم... ببین درسته دلت تنگ میشه باهاشم می‌خوابی ولی بعدش عذاب وجدان شدیدی میگیری احساس حقارت می‌کنی... کلا لذت هیچی دیگه مثل گذشته برات نیست... حس تنفر و دلتنگی همزمان داری و آنقدر توی این برزخ می مونی تا زمان بگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کردی گلی ؟ بخشیدی ؟ من تازه تاپیکاتو دیدم... ببین درسته دلت تنگ میشه باهاشم می‌خوابی ولی بعدش ...

هیچی اره فعلا که چیزی نمیگم البته تیکه بهش میندازم

خیلی خب منم آدمم مثلا شوهر دارم مامانم میگه دیگه بشو مثل خواهر برادر ،پبش خودم گفتم بازم منم که ضرر میکنم نه اون 

دقیقا همش میگم این کارها که با من میکنه با اونم میکرده ،؟هی میخوام ازش بپرسم مامانم میگه روش باز میشه 

بخدا موندم