2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اتفاقا خیلی تو فکرت بودم😘😘😘

بهترین زمان هفته هشتم هست هر چی دیرتر بری خیالت راحت تره هرچند مطمئنم با اون عدد بتایی که داشتی تو همین هفته هم میتونی بری.

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
عزیزم اتفاقا خیلی تو فکرت بودم😘😘😘 بهترین زمان هفته هشتم هست هر چی دیرتر بری خیالت راحت تره هرچند ...

مرسی عزیزم

خیلی دلم میخواد مطمئن شم که سرجاشه 

دوست دارم صدای قلبشو بشنوم

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 
من هفته هفت هستم . هفت و یه روز برم امروز نشون میده؟ البته از اولش تا الان اصلا سونو نرفتم

اشکالی نداره

اولین سونو همون سونوی قلب باشه بهتره

میخوای بذار هفته دیگه برو مطمئن تره

از دکترت هم بپرسی میگه بهت

یه دختر دارم شااااه نداره   
مرسی عزیزم خیلی دلم میخواد مطمئن شم که سرجاشه  دوست دارم صدای قلبشو بشنوم

الان صداشو نمیزارن که. البته برا من نزاشتن فقط نوشت ضربان قلب تایید شد.من اولین بار هفته ۱۲ برا سونوی ان تی شنیدم صداشو

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
الان صداشو نمیزارن که. البته برا من نزاشتن فقط نوشت ضربان قلب تایید شد.من اولین بار هفته ۱۲ برا سونو ...

اتفاقا واسه من گذاشت همون هفته هشت

خیلی هم حس خوبی بوووود  

یه دختر دارم شااااه نداره   
اتفاقا واسه من گذاشت همون هفته هشت خیلی هم حس خوبی بوووود    

ای جان چه خوب😁

من از هفته ۱۲ تا ۱۹ که تکوناش شروع شده بود به صدای قلبش اعتیاد پیدا کرده بودم دو سه بار رفتم مرکز بهداشت صداشو شنیدم بعدم ضبط کردم که هر روز بشنوم. الانم که با تکوناش سرگرمم😅😅