2777
2789
عنوان

کسانی که دانشگاه پیام نور خوندن

6229 بازدید | 30 پست

سلام

کسانی که پیام نور خوندن ممنون میشم نظرتون رو درباره این دانشگاه بگید 

من تردید دارم  برم بخاطر اینکه اکثرا میگن خوب نیست 

مزایا و معایبش رو میشه بگید 

و اینکه میگن حضوری نیست؟

هزینه ش چقدره و مدرکش برای کار مشکلی پیش نمیاره 

سپاسگزارم

من یکی از دوستام مترجمی زبان پیام نور خوند الان دانشگاه ازاد دکتری میخونه

یکی دیگه هم حقوق پیام نور خوند ارشد رفت بهشتی دکتری هم مهاجرت کرد کانادا

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سالها پیش پیام نور خوندم.باور کن درسایی که ما میخوندیم بچهای دانشگاه آزاد نصفشم نمیخوندن خیلی سخت بود.برای کار هم خودم نشد شاغل بشم ولی خیلی از دوستام الان شاغل هستن.کارمند استانداری.معلم.استاد دانشگاه. یکیش مطب روانشناسی داره...مهم مدرک ،سرکار رفتنش بستگی به همت خودت و پارتی داره

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

کلاس های حضوری هست و مجازی 

کلاس حضوری که برداریدبستگی به استادداره بعضی هابراشون حضورمهمه

جزوه نیست و اکثراستادهاجزوه نمیدند

امتحانات سراسری هست و بایدکتاب اصلی رابخونیدیا برای نمره قبولی نمونه سوال

برای مدرک تاالان گفتندبرای استخدامی مشکلی نداره چیزی درباره بدبودن مدرکش نگفتند

[QUOTE=352077892] من سالها پیش پیام نور خوندم.باور کن درسایی که ما میخوندیم بچهای دانشگاه آزاد نصفشم ...

حسابداری.اصن یادم نمیاد کنکورش چجوری بود ولی من فقط کتابای مدرسمو خوندم برای کنکور

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

من پیام نور خوندم البته اون زمال سال ۸۷ امکاناتش خیلی مزخرف بود دانشگاه ما یه ملک اجاره ای مال جهاد کشاورزی  تو آخر شهر خرم آباد بود و اصلا روم نمیشد به کسی نشونش بدم چون تازه تاسیس بود کارمنداشم همه زن بودن مدام پرونده و مدارکم گم میکردن البته بقیه پیام نورا اینجوری نبود

خوبی پیام نور اینه که درس خون بار میای و بار علمیت بالاتر از بقیه جاهاست خود من بخاطر نوع امتحانات پایان ترم پیام نور که شبیه ازمونای استخدامی بود و اینکه باید کل کتاب رو میخوندم بعد فراقت از تحصیل فقط دو آزمون استخدامی دادم و هردو رو که بانک بود قبول شدم و دوستای دانشگاه سراسریم قبول نشدن دقیقا یک ماه بعد از پایان سربازی ازمون دادم و قبول شدم

بدیش اینه که نمره پایین میدن مخصوصا امتحانات کتبی تستی که استاد صحیح نمیکنه و کامپیوتر صحیح میکنه و کامپیوتر با کسی تعارف نداره ولی تشریحیاش استاد دستش بازتره تو نمره دادن محصوصا زمان ما که نمره منفی داشت و خود من از روی نادونی نخونده رفتم سر جلسه امتحان فارسی ۳۰۰ صفحه ای و ۲ گرفتم و همون دو معدل پایان ترممو کلی اوورد پایین و نزدیک بود از استخدامی بخاطر معدل پایین جا بمونم

خوبی پیام نور اینه که میتونی سر کلاس تئوری نری و برای کسایی که خود تدریس هستن راحتتره

فقط خدا
میشه کلاس مجازی بر نداشت؟همش حضوری باشه

اره اختیارباخودته مثل خوددانشگاه تنظیم میکنه که ترم ۳ همه حضوریه ولی ترم۴ و ۵رادرس مجازی ارائه میده ترم های بعدی جابه جامیشه

شمامیتونیدحضوری برداریدبرای کسانی که سرکارمیرندیا بچه دارند مجازی خوبه