من پیام نور خوندم البته اون زمال سال ۸۷ امکاناتش خیلی مزخرف بود دانشگاه ما یه ملک اجاره ای مال جهاد کشاورزی تو آخر شهر خرم آباد بود و اصلا روم نمیشد به کسی نشونش بدم چون تازه تاسیس بود کارمنداشم همه زن بودن مدام پرونده و مدارکم گم میکردن البته بقیه پیام نورا اینجوری نبود
خوبی پیام نور اینه که درس خون بار میای و بار علمیت بالاتر از بقیه جاهاست خود من بخاطر نوع امتحانات پایان ترم پیام نور که شبیه ازمونای استخدامی بود و اینکه باید کل کتاب رو میخوندم بعد فراقت از تحصیل فقط دو آزمون استخدامی دادم و هردو رو که بانک بود قبول شدم و دوستای دانشگاه سراسریم قبول نشدن دقیقا یک ماه بعد از پایان سربازی ازمون دادم و قبول شدم
بدیش اینه که نمره پایین میدن مخصوصا امتحانات کتبی تستی که استاد صحیح نمیکنه و کامپیوتر صحیح میکنه و کامپیوتر با کسی تعارف نداره ولی تشریحیاش استاد دستش بازتره تو نمره دادن محصوصا زمان ما که نمره منفی داشت و خود من از روی نادونی نخونده رفتم سر جلسه امتحان فارسی ۳۰۰ صفحه ای و ۲ گرفتم و همون دو معدل پایان ترممو کلی اوورد پایین و نزدیک بود از استخدامی بخاطر معدل پایین جا بمونم
خوبی پیام نور اینه که میتونی سر کلاس تئوری نری و برای کسایی که خود تدریس هستن راحتتره