2777
2789
عنوان

قرص مخمر آبجو‌واس چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 31 پست
ببین متابولیسمش چجوریه

ببخشید اشتباه تایپ شده حلال هست ببین ی دختری بود خودش رنگ پوستش سفید بود ولی 

چون لاغر بود رنگش زرد مثل تالاسمی ها الان انقدرر چاق و سفید شده باورم نشد خودشه گفت از همین میخوره

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
لیدی میل بخور برای شیرت خوبه

برای چاقی صورتم میخام 😓

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گرفتم اره خوبه خالم خورد صورتشش پر شد ولی یه دفه قطع نکن

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم
حالا معده پعده هامونو داغون نکنه!

نه چون داروخانه داره من اعتماد کردم بهش میگن برای پوست مو و چاقی صورت موثره 

حالا معده پعده هامونو داغون نکنه!

ببین خارجی فقط ایرانی خوب نیست 

برای چاقی صورتم میخام 😓

تاثیر داره خوب 

بعدش هرروز معجون بخور 

مخمر خوبه 

برنج و نون و سیب زمینی خوب بخور 

قرص گیاهی هست اولش شیگو.....سرچ کن

ببین برای شیردهی خوبه؟

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

منم گرفتم اره خوبه خالم خورد صورتشش پر شد ولی یه دفه قطع نکن

رنگ پوستش تغییری کرد؟

تاثیر داره خوب بعدش هرروز معجون بخور مخمر خوبه برنج و نون و سیب زمینی خوب بخور قرص گیاهی هست اولش شی ...

باشه یعنی مخمر ضرر داره🥹

باشه یعنی مخمر ضرر داره🥹

از دکتر داروخونه بپرس

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

این همون قرص جوشانه؟

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

این همون قرص جوشانه؟

نه نیست

رنگ پوستش تغییری کرد؟

ادم چاق میشه صورتش که پر میشه پوستشم روشن میشه دیگه 

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

دوست خواهرم استفاده کرده خیلی خوب شده اوضاعش خواهرمم استفاده می‌کنه خیلی راضیه ازش 

ادم چاق میشه صورتش که پر میشه پوستشم روشن میشه دیگه

پس منم بخرم