2777
2789
عنوان

چهل روز زیارت آل یاسین ویژه مجردای عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 17548 بازدید | 802 پست

شروع ختم: از 15 آذر روز ولادت حضرت محمد(صلی الله و علیه و آله وسلم) 

پایان: 25 دی

🌷🌷🌷ختم زیارت آل یاسین:

1- روز اول به نیت سلامتی و ظهور امام زمان

2- گل گلی75

3- تنها

4- راحیل 

5- سوری

6- دختر تنهای پاییزی

7- مریم خاله ی هیولا

8-  73

9- سها89(به نیت ازدواج یکی از عزیزانشون) 

10- سوگلی

11- ayhayat

12- esther

13- ماهانا

14- هلیاااا

15- مامان نگار

16- بروجردم

17- سارا 21

18-

19-

20-

21-

22- مو نارنجی 

23- شیرین گلی

24-

25-

26-

27-

28-

29-

30-

31-

32-

33-

34-

35-

36-

37-

38-

39-

40-

41-

این ختم رو برای این که لیست تکمیل بشه برای حاجت روایی زدم یعنی دیگه فقط واسه مجردها نیست, هر کی با هر حاجتی میتونه شرکت کنه. 

به زودی توی تاپیک جدید ریپلایتون میکنم. 

فقط یستشیر ویژه مجردهاست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

کاملا. حرف های شما را درک می کنم این. مشکله. که هممون داریم. نمیدونم  شاید همین بی اعتمادی. و ی ...

عزیزم ان شالله بحق امام مهدی خوشبخت شی و بزودی با مورد خوبی ازدواج کنی

این ارزوی من برای همه شماست و همیشه قابل باشم همتون رو دعا کردم و میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شالله بحق امام مهدی خوشبخت شی و بزودی با مورد خوبی ازدواج کنی این ارزوی من برای همه شماست ...

ممنونم عزیزم.  من  هم امیدوار م  شما هم با یه فرد صالح. تشکیل زندگی بدید.  فقط خواهش میکنم در قدم اول  اسم کاربری تون را تغییر بدید این اسم بار منفی زیادی داره. شما واسه خودتان  تنهایی را انتخاب کردید. و از خدا می خواهید شما را جفت کنه؟؟  البته میدانم تغییر اسم کاربری انکار ممکن نیست ولی میتوانید با یه کاربری دیگه وارد بشید  اسم خیلی  مهمه  من هم یه اسم بهتر به ذهنم  بیاد میخرم همین کار را بکنم 

عزیزم ان شالله بحق امام مهدی خوشبخت شی و بزودی با مورد خوبی ازدواج کنی این ارزوی من برای همه شماست ...

تنها جون واقعا ناراحت میشم میبینم انقدر نا امیدی دختر 

ایشالا بزودی خدا یه همسر خوب ولایق خودت سر راهت قرار میده که خودت هم خوشبختیتو باور نمیکنی

برات بهترین زندگی رو ارزو میکنم 

ارزو میکنم با ازدواج خوب به ارامش برسی

گلم همه تو زندگیشون مشکل دارن، خود من بخدا میدونی شش سال پیش مادر دسته گلم رو تو یه لحظه از دست دادمو تنها شدم، خواهر هم ندارم حالا اگه تو کوچه همسایه هامونو هم ببینم خوشحال میشم که با اونا حرف بزنم یه کم دلم وا بشه 

نه این که کسیو نداشته باشم نه،ولی چون همه نزدیکام مرد هستن،پدر،برادر فقط دوست دارم با هم جنسای خودم حرف بزم ودرددل کنم 

اینو گفتم بدونی که همه مشکل دارن عزیزم

ایشالا بزودی ازدواج کنی مارو هم عروسیت دعوت کنی بیاییم برقصیم😘😘😘😀😀😍😍

خدایا چی میشه یه نگاهی هم به ما بکنی
تنها جون واقعا ناراحت میشم میبینم انقدر نا امیدی دختر  ایشالا بزودی خدا یه همسر خوب ولایق خودت ...

عزیزم ان شالله خوشبخت باشی

میدونم ولی یه وقتایی فشارهای بیرونی مشکل ادمو چندین برابر میکنه...دست خودم نیست این چند روزه شرایطم خیلی بد بود ...بویژه خانوادم

ازت ممنونم ان شالله بحق امام زمان تموم مشکلات حل بشه و همیشه سلامت و شاد باشی

راحیل جان  سلام .اسم من رو برای یستبشیر بنویس.

باشه عزیزم

یه تاپیک جدا واسه یستشیر زدم, تکمیل شد ریپلایتون میکنم تو اون تاپیک 

تنها جون واقعا ناراحت میشم میبینم انقدر نا امیدی دختر  ایشالا بزودی خدا یه همسر خوب ولایق خودت ...

عزیزم خدا مادرتون رو رحمت کنه و صاحب الزمان جواب این سلام هایی رو که هر روز بهشون دادی به زیباترین شکل بهت بدن و همسری صالح به انتخاب خودشون واست بفرستن مستقیمممم در خونه تون 😍😍😍

منم خواهر ندارم, شماهم جای خواهر خودم, از ته ته قلبم واست آرزوی خوشبختی میکنم😘🌹

ان شاالله ثواب این زیارت هایی هم که خوندیم برسه به روح مادرت

عزیزم ان شالله خوشبخت باشی میدونم ولی یه وقتایی فشارهای بیرونی مشکل ادمو چندین برابر میکنه...دست خو ...

ان شاالله دلت آروم بشه عزیزم

و شادی جای غمهات رو بگیرن

عزیزم خدا مادرتون رو رحمت کنه و صاحب الزمان جواب این سلام هایی رو که هر روز بهشون دادی به زیباترین ش ...

قربونت برم راحیل جون خدا اموات شما رو هم بیامرزه وبه مادرتون طول عمر بده عزیزم 

گلم خدا از خواهری کمت نکنه از خدامه خواهر گلی مثل شما داشته باشم 

من هم امیدوارم هرچه زودتر بایه اقای تمام عیار عروسی کنی وخوشبخت بشی وهمه این روزهای انتظار رو به دست فراموشی بسپری 

خواهر گلم برات بهترینها رو ارزو میکنم

خدایا چی میشه یه نگاهی هم به ما بکنی