2777
2789
عنوان

چهل روز زیارت آل یاسین ویژه مجردای عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 17548 بازدید | 802 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام راحیل جون اسم منو از ختم ها حذف کن بی زحمت برا همتون دعا میکنم البته دعای من گیرا نیست دلم ن ...

حیفه که نباشی, این چه حرفیه آخه دختر

خیلیم خوشحال میشیم باشی😘

حالا یه کم دیگه فکر کن, شاید تصمیمت عوض شد 😉😊

همه ما واسه همین اینجا جمع شدیم چون همه, مثل خودتیم و به حاجتمون نرسیدیم اگه رسیده بودیم که اینجا نبودیم 😁😁😁

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام دوستان به نیت همه عزیزان خوندم انشاالله که حاجت روا بشید چقدر جالب که روز چهلم ختم ما مصادف ...

یعنی اولین روز امامت از فردای شهادت امام هادی حساب میشه؟ 

یا از امروز که شهادتشونه؟ 

اگه از فردا حساب بشه آره واقعا خیلی جالبهههه 😍😍😍

شروع ختم: از 15 آذر روز ولادت حضرت محمد(صلی الله و علیه و آله وسلم) 

پایان: 25 دی

🌷🌷🌷ختم زیارت آل یاسین:

1- روز اول به نیت سلامتی و ظهور امام زمان

2- گل گلی75

3- تنها

4- راحیل 

5- سوری

6- دختر تنهای پاییزی

7- مریم خاله ی هیولا

8-  73

9- سها89(به نیت ازدواج یکی از عزیزانشون) 

10- سوگلی

11- ayhayat

12- esther

13- ماهانا

14- هلیاااا

15- مامان نگار

16- بروجردم

17-

18-

19-

20-

21-

22- مو نارنجی 

23- شیرین گلی

24-

25-

26-

27-

28-

29-

30-

31-

32-

33-

34-

35-

36-

37-

38-

39-

40-

41-

این ختم رو برای این که لیست تکمیل بشه برای حاجت روایی زدم یعنی دیگه فقط واسه مجردها نیست, هر کی با هر حاجتی میتونه شرکت کنه. 

به زودی توی تاپیک جدید ریپلایتون میکنم. 

فقط یستشیر ویژه مجردهاست

ختمی که به آخراش نزدیکیم آل یاسینه, یعنی علاوه بر حشر, اسمت رو واسه دوره جدید آل یاسین بنویسم؟  ...

سلام راحیل عزیز. بیزحمت‌ اسممو برای آل یاسین و حشر بنویسید. چون کمی گرفتارم و تازه بااین تاپیک آشنا شدم برای دوره جدید اسممو ننویسید. ولی برای حشر و یس که نوشتید بیزحمت بگید تا کی باید بخونم. ممنونم.

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
سلام راحیل عزیز. بیزحمت‌ اسممو برای آل یاسین و حشر بنویسید. چون کمی گرفتارم و تازه بااین تاپیک آشنا ...

عزیزم 41 روز و روزی یک مرتبه باید بخونی .

نمیشه که از آخر ختم شرکت کرد دوستم, ختم یعنی چهل روز یک دعا یا سوره رو بخونی.☺

از 15 آذر تا 25 دی هر روز

یعنی اولین روز امامت از فردای شهادت امام هادی حساب میشه؟  یا از امروز که شهادتشونه؟  اگه ...

راحیل جون تقویم من که فردا رو زده آغاز امامت امام زمان و عید بقر

فکر کنم درستش هم از فردا باشه دیگه😍😍😍😍

مو نارنجی جون  نمیشه اینجا بگی ماها هم یاد بگیریم 🤗

چرا نمیشه عزیزم

یادمه چند روز پیش یکی از دوستان تاپیک زده بودند که با اینکه شرایط خوبی دارند و از همه نظر اوکی هستن ولی بهد از اولین قرار ملاقات با خواستگار هاشون دیگه به نتیجه نرسیدن

کاش ایشون هم اینجا بود تا با این کتاب آشنا می شد

راحیل جان یادمه شما زیر پستشون پیام گذاشته بودی

اگر پیداشون کردی حتما این کتاب رو بهشون معرفی کن

معرفی کتاب در پست بعدی😁😍

نام کتاب: زن ها مرد ها را از دست می دهند،چرا؟

نویسنده :جس مک

این کتاب ترجمه فارسی داره

خود نویسنده فردی بوده که تعاملاتی که با افراد اطرافش و به خصوص آقایون داشته کار آمد نبوده

در واقع خود نویسنده از این بابت شکایت داشته که چرا خواستگار هاش رو به اصطلاح میپرونه😁 یا چرا کسی ازش خواستگاری نمیکنه

بنابراین مشکلش رو ریشه یابی میکنه و دنبال راه حل میگرده

فوووووق العاده راه حل های خوبی توی کتابش ارائه داده و همه رو با مثال گفته تا بهتر درک بشه و زبان ساده ای داره

بعد ها نویسنده به قدری ارتباطات خوبی ایجاد کرده که حتی یکی از ثروتمند ترین افراد زیر ۴۰ سال ازش خواستگاری کرده😅

این کتاب رازهایی رو درمورد مردان هم ارائه داده

همونطور که میدونید مردها موجودات پیچیده ای هستن😑😑😑

خیلی کتاب مفید و کارامدی هست  و البته تاثیر گذار

برای خود من که تاثیر داشته 

حتما خوندنش رو بهتون توصیه میکنم ، به علاوه منتظر خبرهای خوب هم از طرف شما هستم😄😄😄😍😍😍

من در ختمی که به آخراش نزدیکیم‌ شرکت میکنم سوره حشر رو میخونم فقط بیزحمت بگین چه روزی و به نیت کی

گلی ختممون دیه فک کنم 2روزش مونده 

انشاالله ختم بعدی که از 15آذره شروع کن،ببین کدومش واست راحت تره،یاسین  حشر یا یستشیر،

هرکدومو میتونی بخونی بگو راحیل اسمتو بنویسه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

چرا نمیشه عزیزم یادمه چند روز پیش یکی از دوستان تاپیک زده بودند که با اینکه شرایط خوبی دارند و از ه ...

ای خواهر یادم نمیاد واسه کی پست گذاشتم🤔

این چند وقته چند تا از این تاپیکا داشتیم

نام کتاب: زن ها مرد ها را از دست می دهند،چرا؟ نویسنده :جس مک این کتاب ترجمه فارسی داره خود نویسند ...

ممنووونم

بخونیم شاید کمتر خواستگار پر بدیم 😁