2777
2789
عنوان

سوال دندانپزشکی

111 بازدید | 14 پست

خانومامن پسرم پیش دندانپزشک بردم هردندون دائمی که درمیاره یه موادی روش میزنه که پوسیده نشه دندون امروز مدرسه یه برگه بهشون دادن براوارنیش فلوراید میخام بدونم کسی اطلاعی داره که اجازه بدم یاندم که این کارکنند آخه هرشیش ماه یه باربایدببرم چکش کنه ببینه اون موادپاک شده یانه میترسم بااین کارموادپاک بشه ازرودندوناش اینقدرهزینه کردم الان دکترش هرچی زنگ میزنم جوابم نمیده 

برای برطرف شدن مشکل هممون صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمورد فلوراید یه تحقیقی انجام داده بودن که فلوراید نه تنها باعث سلامت دندون نمیشه بلکه باعث خرابیش هم میشه و اثرات خیلی بدی داره این تحقیق رو یه سری دانشمند امریکایی و یه سری از کشورهای دیگه کرده بودن و نگران بودن از مصرف فلوراید ولی میگفتن دولت میخواد که فلوراید رو به خورد مردمش بده برای همین حتی توی اب اشامیدنیشون هم میریزن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

درمورد فلوراید یه تحقیقی انجام داده بودن که فلوراید نه تنها باعث سلامت دندون نمیشه بلکه باعث خرابیش ...

فلوراید یه رنج داره .اگه میزان فلورایدی که بدن دریافت میکنه کم باشه باعث پوسیدگی میشه و اگه بیشتر از رنج نرمال باشه هم باعث فلوروزیس میشه.بستگی به میزان فلوراید اب منطقه و ..داره و تحقیق امریکا به درد ایران نمیخوره چون اونجا میزان فلوراید اب اشامیدنیشون که باایران یکی نیست

ببین کسی که میاد واسه فلورایدتراپی تو مدرسه احتمالا خودش دندانپزشکه و خودش متوجه میشه یا با دکتر پسر ...

گفتم که به دکتردسترسی ندارم پارسال یادمه بهداشت زد دکترنبود

فلوراید یه رنج داره .اگه میزان فلورایدی که بدن دریافت میکنه کم باشه باعث پوسیدگی میشه و اگه بیشتر از ...

درسته که رنج داره ولی من کلا اینو فهمیدم که هرچی طب جدید میگه به درد نمیخوره چون قدیما که این چیزا نبوده همه سلامت تر بودن

ما که تا جایی که بشه داریم از طب سنتی و اسلامی استفاده میکنیم 

میگفت یه دکتری رو دعوت کردن اسراییل دیده یه باغ طبی بزرگ دارن و توش دارن بادکش و حجامت انجام میدن

این یعنی اونا طبمون رو ازمون گرفتن و خودشون دارن ازش استفاده میکنن

البته این بحث خیلی طولانی اینجا نمیگنجه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

درسته که رنج داره ولی من کلا اینو فهمیدم که هرچی طب جدید میگه به درد نمیخوره چون قدیما که این چیزا ن ...

خب با احترام باید بگم من این دیوگاهو قبول ندارم .نظرشماهم محترم.کی گفته قدیم سلامت تر بودن مردم؟اگرم بودن بخاطر هوای تمییزو زندگی تو جاهای خوش ابو هوا و فعالیت بدنی زیادو مواد غذایی طبیعی بوده نه بخاطر کمبود امکانات علمی!!!

خب با احترام باید بگم من این دیوگاهو قبول ندارم .نظرشماهم محترم.کی گفته قدیم سلامت تر بودن مردم؟اگرم ...

نگفتم کمبود امکانات علمی ولی با چیزایی که بفهمیدم به این نتیجه رسیدم

اتفاقا سازمان بهداشت جهانی هم به همه ی کشورها اعلام کرده که به طب اصلی و سنتی خودشون برگردن

خب با احترام باید بگم من این دیوگاهو قبول ندارم .نظرشماهم محترم.کی گفته قدیم سلامت تر بودن مردم؟اگرم ...

اینها که شما میگی هم درسته ولی خب این سلامتی که می ف مایید آب و هوا و مواد غذایی شون داشته از نبود همین امکاناته

بالاخره الان یه سری مسائل فراتر از محله و شهر و کشور ماست و داره جورِ دیگه ای کنترل میشه

اتفاقا طب سنتی مخالفِ طب نوین نیست

ولی میگه باید هردو کنارِ هم باشه 

متاسفانه الان با استفاده از همین امکاناتی که می فرمایید ثابت شده علت بسیاری از بیماری های سخت و لا علاج همین داروهای دم دستی خودمونه

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.

حرف شماصحیح ولی طب اسلامی یاسنتی هیچ روشی برای جلوگیری ازپوسیدگی دندان نداره من چون پسرم تمام دندونای شیری راعصب کشی وروکش گذاشت دکتربهم این پیشنهادداد 

حرف شماصحیح ولی طب اسلامی یاسنتی هیچ روشی برای جلوگیری ازپوسیدگی دندان نداره من چون پسرم تمام دندونا ...

طب سنتی که مخالف طب نوین نیست

اتفاقت منم پسرم الان حدود سه سالشه دوست داشتم این کار رو کنم دکترش گفت برای دندونای دائمیش باید انجام بدی

به هرحال خداوند به انسان عقل و علم رو داده 

همه چی که بد نیست ولی باید تحقیق کرد در موردِ هرچیزی 

خصوصا چیزهایی که تو دولت خودمون بخشنامه و پورتوکل میشه

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.