2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید برای رشته اتاق عمل سطح دانشگاه مهمه یا نه ؟ این که تو کدوم دانشگاه درس بخونی مثلا تهران ...

سلام خب یسری تاثیراتی داره مثلا شما توی یه شهر بزرگ و دانشگاه تیپ ۱ درس بخونی قطعا تنوع عمل هایی که میبینی بیشتر و گسترده تره

ولی توی شهرهای کوچیک تر محدودیت از نظر تنوع عمل هست

اما در نهایت شما تحصیلتون تموم میشه و باید مشغول به کار بشید هرجایی هم مشغول بشید خودشون بهتون باید یه آموزش کلی بدن و یاد میگیرید

یعنی خیلی اینجوری نیست که بگن فلانی از فلان دانشگاه مدرکشو گرفته بهتر از اون یکیه به کارو مهارت،سرعت عمل و یادگیری شما بستگی داره

سلام عزیزم من سوال داشتم ازتون میشه انلاین شدین خبرم کنید

سلام گلم تازه پیامتو دیدم فردام سرکارم کلا نمی‌دونم کی خلوت میشم شاید۶ونیم صبح

سوالی داشتی بپرس هروقت اومدم جواب میدم

درمورد رشته اتاق عمل سوال داشتم بازار کارش خوبه؟از لحاظ تمیزی و بازارکار این بهتره یا هوشبری؟میشه فق ...

بله بازار کارش خوبه

از نظر بازارکار اتاق عمل از نظر تمیزی هوشبری

نه نمیشه باید هم اسکراب کرد هم سیرکولر بود