2777
2789

اصلا نمیدونم چجوری از این کار دربیام لیاقت من بیشتره از این شغل واقعا صبح ک میرم تموم کارهای اونجارو انجام میدم اونم برای ماهی ۳ تومن دو هفته آخر خیلی شلوغ بود تنهایی همیشه تموم کارهارو انجام میدم شنبه ک همکارم اومد نصف کارها مونده بود با تندی رفتار می‌کرد خیلی باهام برخورد می‌کرد چون خودش عادت کرده بشینه بخوره با گوشی حرف بزنه و تمام کارهارو من انجام بدم عادت کرده حقوق مفت بگیره  تصمیم گرفتم هرچه زود تر در بیام چرا من کار کنم اون راحت بشینه حقوق بگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بجای اینکه فرار کنی بمون بذار خودش هم همکاری کنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
واسه سه تومن ارزش ندارد صبح از خواب پاشی اصلا

بحث ۳ تومن نیست من وظیفه کارمو انجام میدم تموم ۶ ساعت ولی اون خانم خیلی احمقه فکر کرده باید وظیفه اونم انجام بدم چون قبل من اونجا بود و الان میتونه راحت بشینه دستور بده

بحث ۳ تومن نیست من وظیفه کارمو انجام میدم تموم ۶ ساعت ولی اون خانم خیلی احمقه فکر کرده باید وظیفه او ...

به مدیر بگو

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بحث ۳ تومن نیست من وظیفه کارمو انجام میدم تموم ۶ ساعت ولی اون خانم خیلی احمقه فکر کرده باید وظیفه او ...

منظورم شان شما بیشتر اینهاست و حقوقتون حوریه که ب دردسرش نمیارزه

مرد 
به مدیر بگو

مدیر طرف اونه چون آشناس با پدرش دو روز نیومده برای خودش تعطیل کرده تنهایی تمام کارهارو انجام دادم بعد شنبه اومده نصف کارهارو باز میندازه گردن من در حالی ک من کارهای دیگه رو باید انجام می‌دادم بعد با تندی پررویی برخورد میکنه یعنی من بلد شدم کار کردم عین عنترهاس پیردختره خودش یکم نمیتونه تکون بده سریع عرق میکنه

مدیر طرف اونه چون آشناس با پدرش دو روز نیومده برای خودش تعطیل کرده تنهایی تمام کارهارو انجام دادم بع ...

فقط بیا بیرووون

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا