یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رشته مشاوره چطوریه خوبه؟من بین روانشناسی و مشاوره و مدیریت بازگرانی مونم
منم بین این انتخابای حقوق و روان و مشاوره مونده بودم اما یکم بیشتر پرس و جو کردم و فکر کردم دیدم ب مشاوره علاقه دارم و هدفم ازمون استخدامی و دفتر مشاوره هست...شما هم باید هدفتو ببینی
نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼
برا پیام نور باید انتخاب رشته کنیم؟؟ یا مدارک رو ببریم دانشگاه خودشون با سوابق ثبت نام میکنن میشه لط ...
بله انتخاب رشته کنین بهتره البته دیدم ک میشه مدارک رو سر یه تایمی ببرین دانشگاه اما چون انتخاب رشته زودتره و ظرفیت بیشتره خب بهتره .... درهرصورت استرس نداشته باشین ...اینکه بگم کدوم رشته بهتره نمیشه والا یکی میبینی توی رشته منم بیکارع یکی هم الان استاد خودمه ... بعضی دانشگاها فکر کنم دارن باید دفترچه هارو نگاه کنین اون ستل ببینین چ رشته هایی دارن ...علام تربیتی اکثر استخدامی هارو انگار دربر میگیره خودمم نمیدونم چرا اما خیلی دیدم دانشجوهای علوم تربیتی زیاد بودن😅
نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼