2777
2789

با معدل حدودا ۱۱ کتبی ۱۷.۲۵ کل 

استرس دارم قبول نشم 

همه رشته های خوب شهرمون نوشتم 

بعد بقیه رشته های خوب شهرستان ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام نور چیه که استرس داری وسط بیابون یه مدرسه زدن اسمشو میزارن دانشگاه پشت بمونی بهتره تا اینکه بری ...

اصلا حوصله ندارم دیگه کنکور بدم امسالم ندادم 

برا همینم معدل کتبیم خراب شد 

حالا استرس دارم قبول نشم 

پیام نور چیه که استرس داری وسط بیابون یه مدرسه زدن اسمشو میزارن دانشگاه پشت بمونی بهتره تا اینکه بری ...

پیام نور درسته سیستم حضوری درستی نداره ... ینی اینک خودتم میتونی کلاسارو نری اما نیمه دولتی هس و نسبت ب ازاد من بیشتر قبولش دارم .... شهریش کمتره و اینکه بیشترین قبولی های ارشد از دانشگاه پیام بودن 

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

منم معدل کل‌م ۱۸ و خورده ای بود و معدل کتبی نزدیک ۱۲ رشته ای ک میخواستم قبول شدم

واقعا؟ شهر خودتون قبول شدین ؟ 

اولویت چندم 

من میخوام فول کد بزنم حتی شهرستان ها ک حتما قبول شم ولی بازم استرس دارم

واقعا؟ شهر خودتون قبول شدین ؟ اولویت چندم من میخوام فول کد بزنم حتی شهرستان ها ک حتما قبول شم ولی با ...

بله شهر خودم و اولویت اولم بود رشته مشاوره ... اتفاقا شهر خودت راحتتر قبولی تا بقیه شهرا چون بومی بیشتر انتخاب میشن 

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

اصلا حوصله ندارم دیگه کنکور بدم امسالم ندادم برا همینم معدل کتبیم خراب شد حالا استرس دارم قبول نشم

ولی مدرکتو بگیری کار پیدا نمیکنی 

برو تو کار آزاد درآمدش خیلی زیاده 

من که خوندم پشیمون شدم یه حقوق کارمندی میدن که هنوز به سر ماه نکشیده تمومه😐

❤️✨
بله شهر خودم و اولویت اولم بود رشته مشاوره ... اتفاقا شهر خودت راحتتر قبولی تا بقیه شهرا چون بومی بی ...

استرس نداره قبولی دوستمم دیدم معدلش کمتر بود و مثل من قبول شد

بله شهر خودم و اولویت اولم بود رشته مشاوره ... اتفاقا شهر خودت راحتتر قبولی تا بقیه شهرا چون بومی بی ...

من اول مهندسی بعد مدیریت شهر خودمو میزنم بعد بقیه شهرستان ها همین ترتیب +حقوق و روان 

واقعا قبول میشم حتما حتما؟ شما چه سالی قبول شدی

ولی مدرکتو بگیری کار پیدا نمیکنی برو تو کار آزاد درآمدش خیلی زیاده من که خوندم پشیمون شدم یه حقوق کا ...

دقیقا هدفم همینه که در کنارش کار کنم 

چون آزاد و اینا فرصت کار دیگرو میگیره اینجوری میخوام چند تا کار باهم انجام بدم 

کاش قبول شم