2789

عروسی که میرم ولی نمیرقصم.لباس چجوری بپوشم ؟آرایشگاه هم برم؟البته خانواده شوهرم پیش خانواده ما مطرح نکردن که ما میخاییم عروسی بگیریم.جای ما رسمه اینجور موقع‌ها به رسم احترام یا میرن خونه فرد عزادار یا بهشون زنگ میزنن میگن ما کارت‌های عروسیو بین مردم پخش کردیم و از این چیزا و مجبوریم مراسم بگیریم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه هفته که واقعا نباید عروسی بگیرن آره ما به این کار میگیم عذر خواهی

خانواده شوهرم برا بقیه اصلا پایبند این چیزا نیستن..فقط حرمت اموات خودشونو نگه میدارم.برا نامزدی من مراسم نگرفتن چون یکسال نگذشته بود که خواهر مادر شوهرم فوت کرده بود😔

پیراهن مجلسی بپوشم؟موندم چی بپوشم

آره خو 

یه پیراهن مجلسی یا یه کت شلوار 

بستگی به سلیقه تون داره 

به نظرم زیاد نرقصید هم بهتره

سلام بر آنان که در دیدار اندک اند و در یاد بسیار...

کت و شلوار مشکی یا رنگ تیره بپوش آرایش غلیظ نکن اصلا هم نرقص

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

خانواده شوهرم برا بقیه اصلا پایبند این چیزا نیستن..فقط حرمت اموات خودشونو نگه میدارم.برا نامزدی من م ...

نرو 

گهی گریان، گهی خندان، گهی چون اَبر سرگردان، گهی عاقل‌تر از عاقل ، گهی نادان‌تر از نادان! 🪴

خانواده شوهرم برا بقیه اصلا پایبند این چیزا نیستن..فقط حرمت اموات خودشونو نگه میدارم.برا نامزدی من م ...

واا توام نرو وقتی خودشون بیشعورن۲

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”