2777
2789
عنوان

لازانیا🥓🍕🧀

227 بازدید | 14 پست

دوستان لازانیاتونو چطوری درست میکنیدکه تمام لایه هاش قشنگ بهم بچسبه من بااین که لاب لاش پنیرپیتزام زیادمیریزم ولی بازم موقع برش ازهم جدا میشه واینکه چقدر تو فر بزارم

نکته واسه خوشمزه ترشدنشم داریدبگید😋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سس بشامل اصلا چی هس؟ منم اونروز درست کردم نه خمیر شد نه خشک. خوشمزه هم بود ولی لایه ها موقع برش ازهم جداشدن!😔

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
حتما سس بسامل بریزین اصلا به نظرم لازانیابدون سس اصلا  لازانیا نمیشه . کره و ارد و با هم تفت ب ...

ااإ 

حتما شیرمیخواد؟بعداون اخر سس بریزیم یالاب لاش سسو بریزیم

ااإ  حتما شیرمیخواد؟بعداون اخر سس بریزیم یالاب لاش سسو بریزیم

اره شیر باید باشه من تو هر لایش میریزم لایه اخرم میریزم و روش پنیر فراون میذارم از حالت خشکی لازانیارو درمیاره 

اره شیر باید باشه من تو هر لایش میریزم لایه اخرم میریزم و روش پنیر فراون میذارم از حالت خشکی لازانیا ...

ممنون گلم فقط چیزی نزنم ب اون ارد وکره وشیر یعنی نمکی فلفلی چیزی

حتما سس بسامل بریزین اصلا به نظرم لازانیابدون سس اصلا  لازانیا نمیشه . کره و ارد و با هم تفت ب ...

هاااااا. اینو میریختم ولی نمیدونستم اسمشو🙈🙈

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎