2777
2789
عنوان

ارومیه ای ها بیان سوال دارم لطفا

2473 بازدید | 30 پست

رستوران خوب تو ارومیه میگید؟از نظر کیفیت

مکان خوب برای خرید هم بگید لطفا

ممنون

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

سلام عزیزم رستوران گرون یا ارزون؟

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رستوران چرخان بود یه بار رفتم شهرشون اسمش یادم نیس بالاشهر بود

تو برج سفید بود؟

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

عزیزم ما هم قراره این هفتع بیایم ارومیه مسافرت

ممکنه چند تا جای دیدنی خوب بهم پیشنهاد کنی؟

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂
رستوران چرخان بود یه بار رفتم شهرشون اسمش یادم نیس بالاشهر بود

اسمش گندمک

یادش بخیر

یه رستوران بود به اسم فلامینگو فکر کنم اوایل خیابان کاشانی بود اون موقع به نظرم خیلی خوب و شیک بود ( اطلاعات مربوط به اوایل دهه 80 هست)

رستوران غزال

یکی دو تا سفره خونه سمت پارک ساحلی هم خوب بودن

رستوران های بند هم اسمشون رو یادم نمیاد

اخیرا همسرم برای کاری رفته بود اونجا بهش سپرده بودم بره فلامینگو و برام عکس بفرسته. گفت دعوتشون کردن دیاکو و می گفت خوب بوده

عزیزم ما هم قراره این هفتع بیایم ارومیه مسافرتممکنه چند تا جای دیدنی خوب بهم پیشنهاد کنی؟

سلام عزیزم خیلی خوش اومدین❤️

مکان های تاریخی باشه یا تفریحی؟

اره فک کنم طرف خیام

نه برج سفید تو شیخ تپه هست 

فرف نمیکنه فقط کیفیت داشته باشه

هتل انا رستوران خوبی داره؟

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
اسمش گندمک

رستوران خوبیه؟

فرف نمیکنه فقط کیفیت داشته باشههتل انا رستوران خوبی داره؟

پس من چند تا میگم شما طبق سلیقه انتخاب کنید 

فارنهایت 

قوچ

امیر شف

ماژورل

هور 

دیاکو

غارنمک

ریحون

طومار

پیتزا ست 

فرف نمیکنه فقط کیفیت داشته باشههتل انا رستوران خوبی داره؟

بله خوبه