2777
2789
عنوان

همکار متاهلم به شوهرش خیانت کرد

250 بازدید | 7 پست

چند وقت پیش برای ماموریت کاری رفتیم قم. هممون توی یه ساختمون شب رو میموندیم.

همکارم و شوهرش جلوی در تو فضای سبز نشسته بودن و خانمه تو گوشی بود یهو شوهرش گوشی رو ازش قاپید و بعد شروع کرد به داد و بیداد و اینا... رفتیم پایین فهمیدم دختره با یه مرده دوست شده و داشته با اون چت میکرده و شوهرشم بهش شک کرده بوده😐

اولین بار از یه دعوا ترسیدم... میگفتم الان مرده میزنه زنشو میکشه.

از طرفی داداش دختره هم بود حمله کرده سمت خواهرش میخواست کتکش بزنه... چند بار هم زدش

دختره به شهورش میگفت غلط کردم گوه خوردم

مرده هم سوییچ ماشینشو برداشت گفت من میرم قهر کرد.

داداشه میگفت نزارین بره نگهش دارین ابروی هممون میره بدبخت میشیم و ازین چیزا

...

واقعا حالم بد شد🤦‍♀️🤦‍♀️

اون وسط زدن دهن نامزد من پر خون شد😂😂

یه ادم چقدر میتونه پست باشه که همچین کاری رو کنه... هم دختره هم اون مردی که باهاش دوست شده و میدونسته این شوهر داره

یا برعکس مردایی که میرن خیانت میکنن هم خیلی کثیفن.😭

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدد زیااااد شده اکثر متاهلا دارن به سمت خیانت کشده میشن سال به سال بیشتر میشه تعدادشون

اخه واقعا کار خیلی کثیفیههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😢

یه زمانی شبکه فارسی. وان میدیدیم میگفتیم اینا اهل آخر دنیان، اما الان ایران خودش یه پا فارسی. وان پلاس شده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

😢یه زمانی شبکه فارسی. وان میدیدیم میگفتیم اینا اهل آخر دنیان، اما الان ایران خودش یه پا فارسی. وان ...

هعییی

انقدر که همه چیزو عادی سازی میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40