2777
2789
عنوان

بنظرتون از این شغل دربیام

115 بازدید | 13 پست

حقوق سه ماهو با زبون خواستم تا وقتی با زبون حقوق نخوام اصلاااا نمیدن حتی یک هفته هم از روش بگذره همکارم اصلا کار نمیکنه میشینه یا میخوره یا تلفنی حرف میزنه تمام کارهارو من انجام میدم اونم آخر هفته واسه خودش تعطیل میکنه نمیاد بیمه اینا هم نیستم چندقازززز حقوق ک فقط با زبون میخوام دیگه تصمیم گرفتم آخر ماه به هیچ وجه نگم حقوق منو بدید دیدم اگه ندادن تا یک هفته بعدش دیگه بی سروصدا نرم 

کارت چیه

تـو‌عَمیق‌تَرین‌وابَستگیِ‌مَنـی «m»:) کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀حالا میخونم براتون من ی پـرندم ارزو دارم ت یـارم باشی😄🩵قراره تموم تلاشمونو بکنیم که بـهم برسیـم برای بهم رسیـدنمون ی صلوات بفرستید😌💙میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮‍💨😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حقوقت اگر هزار تومنم هست بگیر بعد نرو ،اینجور کارفرماها پرو هستند منم کار دومم خیلی اذیتم میکرد نصف ماه اخر حقوقو نگرفتم و اومدم بیرون نمیذاشت اصلا در بیام داشت اذیتم میکرد 

https://www.mp4.ir/Video?Watch=293163-105071277

بی سر و صدا و بی خبر رفتن خیلی کار غیر اصولی هست حتما اطلاع بده و حقوقت رو بگیر و یرو

اتفاقا خیلی درسته چون هیچکس دیگه واسه ۳ تومن نمیره سرکار اونم ۶ ساعت تمام کارهارو انجام بدی آخر هیچ اصلا ارزش قائل نشن حقوق بدن همه مثل من صاف سالم نیستن ک ممکنه از صندوق پول بزنه حال اینارو جا بیاره

منم جای قبلی پولمو نداد

خاک تو سرشون باید یبار تو اوج کاراشون یهو ولشون کنیم تا ادم بشن ،کارمند یا کارگر دلسوز همیشه سرش کلاه رفته و کارفرما هم ماشالاه هر روز پرو تر میشه و منت میذاره

https://www.mp4.ir/Video?Watch=293163-105071277